Ezen a hétvégén minden erőfeszítés kifizetődik, és azok, akik kicsit is igyekeztek megvalósítani a vágyaikat, számíthatnak a kozmikus áldásra. A horoszkóp szerint 3 csillagjegyet megtámogat a sors, és könnyen szerencsés helyzetben találhatják magukat.

Oroszlán

Olyan érzésed lehet a hétvégén Oroszlán, mintha a tenyerén hordozna a sors. Váratlanul alkalmad adódhat külföldön kezdeni új életet, vagy itthon kaphatod meg álmaid munkáját. Valami olyan dolog történik, amiről azt hitted elúszott, de legalábbis elérhetetlen számodra, erre tessék, hirtelen megnyílik előtted az ajtó, és csak annyi a dolgod, hogy átlépsz a küszöbén. Erre a lehetőségre vártál, szóval ne kezdj el habozni, hanem tégy egy bátor lépést!

Bak

Hallgass a megérzéseidre, Bak! Ez lehet a kulcs annak, hogy áttörést érsz el a karrieredben, vagy akár plusz pénzhez juthatsz egy szerencsés lehetőségnek köszönhetően. De valószínűleg abban az esetben is mázlistának fogod érezni magad, ha sikerül elkerülni egy nagyobb kiadást, anyagi veszteséget. A kulcs az: bármennyire is szokatlan legyen a sugallat, merd követni az ösztöneidet. Ez egy olyan lecke, amit ideje megtanulnod.

Mérleg

A szerelem és a romantika alappillére lesz a hétvégédnek. Ha szingli vagy, akkor készülj, mert teljesen váratlan körülmények között megismerheted az új kedvesedet. Kifejezetten szerencsés találkozásnak élhetitek meg azt, ahogy a sors összehoz titeket. A párban élőket sem kerüli el a szerencse. Amennyiben régóta próbálkoznak a családalapítással vagy, hogy megtalálják álmaik otthonát, most végre megtörténhet, és valóra válhatnak a vágyaik.