A hétvégi horoszkóp szerint a szingliket meglepetés érheti, a párban élőknek fejtörést okoz, hogy a régi vagy az új pasijukat válasszák. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ha randizni mész a hétvégén, érdemes esélyt adni olyannak, aki külsőre nem fog meg annyira, mert kellemes meglepetés érhet. A párban élők bizonytalanná válnak azzal kapcsolatban, hogy vajon a megfelelő személy mellett vannak-e. Csak ne kapkodják el a döntést!

Bika

Nagyon vágysz a szerelmed figyelmére Bika, és lassan bármire hajlandó vagy, hogy szeretetet kapj tőle. Azért ne ess túlzásokba, és ne csinálj olyan dolgokat, amik a komfortzónádon kívül esnek csak azért, hogy megkapd, amire vágysz. Ezt a tanácsot a szingliknek is érdemes megfogadniuk, ha valakit meg akarnak hódítani.

Ikrek

Óriási előrelépést tehettek a lovagoddal, és elkezditek megtervezni a szerelmi vagy éppen a családi fészket. Minden jel arra utal, hogy a kapcsolatotok pozitív változásokon megy keresztül. Amennyiben egyedülálló vagy, most főleg önmagadra, és a saját igényeidre fókuszálsz, amit nagyon jól teszel!

Rák

Összehoz a sors egy régi barátoddal a hétvégén. Meglepve veszed észre, hogy többet érzel barátságnál, és az érzés kölcsönös lehet. Ezt most bizony a párban élők is megtapasztalhatják és összezavarodhatnak. Adjanak egy kis időt maguknak, amik kitisztulnak az érzéseik, hátha csak hirtelen fellángolásról van szó.

Oroszlán

Nagy szükségetek lenne arra, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba, ugyanis a napokban kísérteni kezdhet titeket a múlt. Minden problémádat Mr. Biggel beszéld meg, mert nagy az esélye, hogy más akarva-akaratlanul is elpletykálná a helyzetedet, és ez csak újabb vitát szítana a pasiddal köztetek.

Szűz

Néha a kapcsolatok stagnálnak, de te egyre inkább úgy érzed: nem tartotok sehova. Igencsak fontolgatni kezded a napokban, hogy nincs értelme tovább rabolni egymás idejét és szakítást választhatod. Szingliként talán egy korábbi csalódás miatt, de most nehezen bízol meg másokban, pedig érdemes lenne a hétvégén randira menned!

Mérleg

A hasonló gondolkodás nagyon fontos egy kapcsolatban. Éppen ezért a párban élők eltöprengenek a kapcsolatuk folytatásán, mert úgy érzik: nem sok közös van bennük. A szingli Mérlegek váratlanul lángra gyúlhatnak egy közeli barátjuk irányába. Derítsék ki, lehet-e belőle valami!

Skorpió

Manapság a karriered vagy a tanulás abszolút elsőbbséget élvez. Előfordulhat, hogy egy útkereszteződésben állsz, ahol a pasid és a karriered a tét. Valószínűleg a hétvégén hozol döntést azzal kapcsolatban, milyen irányban folytatod tovább az életedet. Szingliként pedig talán nem célod bepasizni, mégis sikerül valakinek felkeltenie a figyelmedet.

Nyilas

A legkevésbé számítasz rá, és valószínűleg épp ezért lep meg majd annyira a  régi nagy szerelmed felbukkanása, aki kész mindent elkövetni annak érdekében, hogy újra egy pár legyetek. Ha szingli vagy, könnyen igent mondhatsz a dologra, de párban élőként nem ilyen egyszerű a történet.

Bak

Nehéz megbocsátani annak, aki hazudott neked, Bak, különösen, ha szeretted, és bíztál benne. A kapcsolatok a bizalomra épülnek. Ha nem sikerül ezt a problémát rövid idő alatt megoldani, arra rámehet a viszonyotok. Szingliként elmerülhetsz az önsegítő és párkapcsolati könyvekben, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból és a leendő kapcsolatodból.

Vízöntő

Felmerülhet benned a gondolat: a pasid csak kihasznál. Valamiért mindig pénzt kér tőled, vagy megvetet veled dolgokat. Eddig nem zavart, most viszont gyanú ébredhet benned. A szinglik is legyenek óvatosak, mert könnyen lehet, hogy az étteremben nekik kell állniuk az egész cechet.

Halak

Az egyik exed megpróbálhat visszatérni az életedbe. Viszont elgondolkodtat a dolog, mert látszólag sokat változott, és persze a régi szép emlékek is feljönnek benned. Valószínűleg a hétvégén döntöd el, adsz-e neki még egy esélyt. Most a párban élő Halakra is hasonló dilemma vár, akár az exük, akár egy másik srác miatt.