A szeptember 15-i Szűz újhold arra emlékeztet: ideje belevágni a céljaid megvalósításába. Ebben az időszakban megtérül a kemény munka, ahogy minden más erőfeszítés is. Viszont a horoszkóp szerint 4 csillagjegy nyugodtan felkészülhet arra, hogy újholdkor, és az azt követő napokban pénz üti a markát.

Kos

A szeptemberi újhold több szempontból is támogat, hiszen nemcsak tiszta lapot kínál a mindennapokban, hanem új lehetőségeket is, amik váratlan áttörésekhez vezethetnek. Például felkínálhatják álmaid munkáját, illetve kézhez kaphatod a zsíros bónuszodat. Olyan biztonságos módszert ajánlhatnak neked a napokban, amivel gyorsan és könnyedén pénzhez juthatsz. Csak ismerd meg jól a részleteket!

Rák

Végre kifizetődnek a melóhelyeden az erőfeszítéseid, és előléptethetnek vagy megemelhetik a fizetésedet. Ha vállalkozó vagy, számíthatsz arra, hogy az üzleted felpörög, és társulási lehetőséget is kínálhatnak neked. Viszont akadnak Rákok, akik pénzzé tehetik az ötletüket, vagy a tehetségüket, így érdemes odafigyelni a következő napokban arra, milyen ajtók állnak nyitva előtted.

Szűz

Az újhold a jegyedben arra biztat Szűz: légy bátor! Kérj fizuemelést, emlékeztesd azt, akinek kölcsönadtál, hogy ideje lenne visszaadnia a pénzedet, vagy egész egyszerűen tedd próbára a szerencsédet a józan ész határán belül. Most a bátorságodnak és megérzéseidnek köszönhetően némi pénz ütheti a markodat, szóval használd ki a csillagok támogatását!

Nyilas

A Szűz újhold pozitív változást hozhat a karrieredben, de akár hírnevet is szerezhetsz. Most valamilyen módon felfedeznek, és akár befektetnek az üzletedbe vagy a művészetedbe. Ezenkívül nem lehetetlen, hogy örökség útján vagy egy nagylelkű gesztusnak köszönhetően pénz hullik az öledbe. Ha üzlettel foglalkozol, több lehetőséged is adódik arra, hogy hosszútávon sikeres és tehetős lehess!