A heti horoszkóp szerint, saját magukat is meglephetik a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Összességében egy kellemes hét elé nézel, sőt, egész végig királynőnek érezheted magad, ezért bátran kapd fel mindennap a legkirálynőibb öltözékeidet. Viszont, akkor már viselkedj is úgy! Légy nagylelkű, tiszteletreméltó és megengedő az uralkodásban, így elkerülheted, hogy a környezeted önzőnek tituláljon.

Bika

Már hétfőn frusztrált lehetsz, Bika, de a hét előrehaladtával oldódni fog. Ügyelj arra, hogy ne akarj egy régi vitát folytatni, csak azért, mert mindenáron szeretnéd bebizonyítani, hogy igazad van, ugyanis az rengeteg időt és energiát elvihet. Sőt, jobb lenne, ha a napokban minden lehetséges konfliktust elkerülnél.

Ikrek

Egy barátod bebizonyítja a héten: aranyat ér. Hatalmas szívességet tehet neked, vagy akár valóra válthatja az álmodat. Ha ez nem lenne elég, a napokban új embereket ismerhetsz meg, akik ösztönző hatással lesznek rád. Élvezni fogod a tőlük kapott figyelmet, ahogy a sok kedves, bátorító szót is.

Rák

Légy óvatos a dolgok túlzott tervezésével, Rák. Hagyj lehetőséget a véletlenek is. Nem kell egy nap alatt felépíteni Rómát. Hidd el, csak magadnak teszel szívességet azzal, ha teret engedsz a meglepetéseknek, a spontaneitásnak, mert így  kellemes kalandokban lehetne részed.

Oroszlán

Őrizd meg a pozitív önértékelésedet, amin az elmúlt hetekben dolgoztál. Szükséged lesz rá, mert a napokban több olyan szituban is lesz részed, amikor meg kell mutatnod, mit tanultál. Támaszkodj az erős szellemedre, hogy legyőzd minden félelmedet. Most nincs okod kételkedni magadban.

Szűz

Nagyon sok fantasztikus lehetőséged lesz, és mindegyiket szeretnéd, de a lelked mélyén tudod: az nem fog menni. Viszont a bőség zavarától egészen leblokkolhatsz. A jó hír az: a hét előrehaladtával sokkal tisztábban látsz majd, és magabiztosabb leszel ahhoz, hogy kiválaszthasd a legjobbakat!

Mérleg

Valaki nagy hatással van rád, és az illető segítségével elkezded látni, hogy mit szeretsz magadban, és mit nem. Az előtted álló napokban sokat megtudhatsz arról, ki vagy valójában. Közben sikeresen megszabadulhatsz néhány lelki tehertől is. De lesznek olyan Mérlegek, akik szakértő segítséget kérhetik a folyamatban.

Skorpió

Hétfőn nagyon bizonytalannak érezheted magad Skorpió. Viszont a hét folyamán több terved is megvalósul annál, mint tervezted, vagyis nincs miért nyugtalankodnod. Sőt, ha életed valamely területén kérdésessé vált valami, napokon belül választ kapsz, vagy biztossá válnak a dolgok, szóval ne parázz!

Nyilas

Ügyelj arra, hogy egyenlő mennyiségű adok és kapok legyen az életedben. Ne csak adni tudj, hanem fogadd is el azt, amivel meglepnek. Ha pedig valaki bókol neked, ne gondold, hogy illemből mondja. Ugyanakkor, légy te is nagylelkű másokkal. Néhány kedves szó csodákat tehet a környezeteddel.

Bak

Szeretnél a napokban közelebb kerülni valakihez. Ne csüggedj, ha ez a személy tartózkodó veled. Ahelyett, hogy erőltetnéd a dolgot, tereld el a figyelmedet, és foglalkozz olyannal, amiben sikert érhetsz el. Például, a héten minden esély megvan arra, hogy jelentős előrelépést tegyél a karrieredben.

Vízöntő

A héten érdemes korábban nekivágnod a napnak, Vízöntő. Annak ellenére, hogy nehéz elhagyni az ágy és az otthon kényelmét, rengeteg jutalomban lesz részed. Sokkal produktívabb leszel, és a minden nap végére jóval többet elérhetsz annál, mint tervezed. Ha van hét, amikor megéri szorgalmasnak lenned, akkor ez az!

Halak

Talán próbálsz valamibe - vagy valakibe - belekapaszkodni, de sehogy sem tudod megtartani, Halak. Mintha egy nedves halat próbálnál megragadni. Minél erősebben szorítod, annál valószínűbb, hogy kicsúszik a markodból. A siker titka a türelemben rejlik, ezt kellene gyakorolnod a napokban.