Véget ért a nyár, apránként beköszönt az őszi, így előkerülhetnek az izgalmas könyvek, melyek csak még izgalmasabbá teszik a hónapot! Igazán változatosan állítottuk össze a listát, van romantikus regény, krimi és thriller is, így garantáltan nem fogsz unatkozni!

Ana Huang: Twisted Games

A nyár egyik nagy szenzációja volt Ana Huang Twisted-sorozatának első része, ami végre magyarul is megjelent. Szeptember 28-án érkezik a folytatás, ami ezúttal Bridget és Rhys kapcsolatára fókuszál. Rhys testőr, aki mindent megtesz az ügyfeleiért, és sosem hibázik. Nagyon fegyelmezett és nem avatkozna bele az ügyfelei magánéletében, legalábbis így volt eddig, de aztán megismerte Bridgetet. A lány szabadszellemű, sokszor makacs, önfejű, és nagyon vágyik a szerelemre. De a kettőjük kapcsolata sok akadályba ütközi, az egyik ilyen, hogy teljesen más társadalmi osztályból származnak. 

Lucy Score: Amit sosem fedünk fel 

Szeptember 22-én megjelenik az Amin sosem leszünk túl folytatása, ami most Nash szerelmi életére fókuszál. A könyv nagyjából ott folytatódik, ahol az első regény véget ért, Nash, Knox testvére éppen a lövöldözés után lábadozik, amikor a szomszédba beköltözik Lina. Nash nem szívesen kér segítséget senkitől, így a lány pont ideális időpontban költözött be. Már az első pillanatban érzik, hogy sokkal több van köztük, mint egyszerű szomszédi viszony, de a szerelmet nem adják ennyire könnyen. A könyv pont annyira romantikus és humoros, mint az első rész, így nem érdemes kihagyni. 

Agatha Christie: Őszi borzongás 

Agatha Christie krimijei mindig képesek meglepetéseket okozni. Az Őszi borzongás nem csupán egyetlen regény, hiszen több rövidebb történeten izgulhatsz. Visszatérnek az írónő legendás nyomozói, többek között Miss Marple és Hercule Poirot. A kalandok számos helyszínen játszódnak, Rodosztól egészen Londonig. Ha egy olyan könyvet keresel, amin garantáltan izgulni fogsz, akkor ezt válaszd.

Elif Shafak: Éva három lánya 

Az Isztambulban élő Peri gazdag háziasszony, éppen egy vacsorára igyekszik, amikor egy koldus majdnem kitépi a kezéből a táskáját. A dulakodás közben kiesik belőle egy fénykép, ami három fiatal nőt és egy egyetemi oktatót ábrázol. Ennek hatására eszébe jut egy olyan szerelem emléke, amit legszívesebben elfelejtene. Peri 18 évesen Oxfordba járt egyetemre, ekkor volt először külföldön, és egy teljesen másik világot ismert meg, ami sok szempontból megváltoztatta. Bár a kaland jól indult, egy botrány véget vetett az egésznek.

Colleen Hoover: Verity 

Az írónő Lowen végre megkapja élete lehetőségét, ami hatalmas előrelépés lenne, és végre az anyagi gondjaitól is elbúcsúzhatna. A híres bestsellerszerző, Verity Crawford férje felkéri, hogy fejezze be a balesetben megsérült nő népszerű regénysorozatát. Lowen meg is érkezik a család házába, hogy átnézze Verity vázlatait, de az irodája sokkal nagyobb titkokat rejt, mivel megtalálja az írónő naplóját, ami valósággal halálra rémíti. Ha ez még nem lenne elég, akkor egyre több furcsaság történik a vidéki villában, ami elkezdi nyomasztani Lowent. Ha egy romantikus, mégis hátborzongató könyvet keresel, akkor ezt el kell olvasnod!