Idén ősszel sok izgalmas könyv jelenik meg, így fordulatos történetekből garantáltan nem lesz hiány. Vannak romantikus regények, és vérfagyasztó krimik. Természetesen a természetfeletti kalandokat sem feledhetjük el, könnyen lehet, hogy az új kedvenc könyved a listában van! 

Rebecca Yarros: Fourth Wing - Negyedik szárny

Rebecca Yarros regénye egy sárkánylovasok képzésére szolgáló kadétiskolában játszódik, ami amennyire varázslatosan hangzik, olyannyira brutális is. Violet Sorrengailnek az Írnokok Kollégiumában lett volna a helye, ahol csendesen éldegélhetett volna, de tábornok, aki egyben az édesanyja is, megparancsolja a lánynak, hogy be kell lépnie a Navarre elitjébe, és csatlakoznia kell a sárkánylovasokhoz. Violetre számos veszély leselkedik, és hamarosan kiderül, hogy a sárkányok csak a kisebb problémát jelentik, mivel a társai is képesek bármikor megölni. Résen kell lennie, ha szeretne életben maradni. A pörgős fantasy bővelkedik romantikában is, így biztosan nem okoz csalódást. 

oszi-konyvek-2023

Christina Lauren: Az igazszerelem-kísérlet

Ha olvastad A lelkitárs-egyenletet, akkor Christina Lauren másik könyvét is imádni fogod! Felicity Chen még sosem volt szerelmes, annak ellenére, hogy ő az egyik legismertebb romantikusregény-író az országban. Ekkor hozza össze a sors Connorral, aki dokumentumfilmes. A férfi teljesen elégedett az életével, de ekkor kitalálja a főnöke, hogy a nagyobb profit érdekében csináljon valóságshow-t. Hamar megtalálja a tökéletes műsorötletet: Felicity az egész világ előtt találja meg a szerelmet. A kérdés már csak az, hogy Felicity vállalj-e, illetve, hogy mi történik, ha a kémia sokkal erősebb közöttük, mint gondolták volna

oszi-konyvek-2023

Steve Cavanagh: Tizenhárom

Robert Solomont, az ünnepelt hollywoodi színészt megvádolják a felesége brutális meggyilkolásával. Korábban ők voltak az álompár, így senki sem érti, hogy mi történhetett. Minden bizonyíték Robert ellen szól, és egyre nyilvánvalóbb, hogy elítélik gyilkosságért, amit állítása szerint nem követett el. Ahogyan halad a történet, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a valósi gyilkos a teremben van, de nem a vádlottak padján ül. 

oszi-konyvek-2023