2000-ben kezdődött a Szívek szállodája, ami az elmúlt évtizedekben igazi klasszikussá vált. Nézők millió követték nyomon Rory szerelmi életét, szurkoltak azért, hogy Luke és Lorelai végül egy pár legyenek, és nevettek Stars Hollow mulatságos lakóin. Ha szeretnéd ismét átélni a sorozat szívmelengető hangulatát, akkor olvasd el ezeket a könyveket! 

Emily Henry: A könyvek szerelmesei

Nora Stephens egész életében a könyvekkel foglalkozott, elolvasott mindent, de az élete nagyon nem olyan, mint a romantikus regényekben. Sosem kell megmenteni, távol áll tőle a pimaszság, egy irodalmi ügynök, aki jól végzi a munkáját. Az élete ennél nem is lehetne valóságosabb, hiszen helyes pincér, vagy aranyos gyerekorvos helyett egy morogva irodalmi ügynökkel találkozott, akivel már többször keresztezték egymás útjait. Charlie tisztában van vele, hogy nem az a tipikus álompasi, valamiért mégis folyton egymásba botlanak, ez pedig alapjaiban változtatja meg a saját sztorijukat. 

szivek-szallodaja-2023

Lauren Graham: Meséltem már? 

A valódi rajongóknak kötelező elolvasniuk Lauran Graham könyvét, aki szellemesen és szórakoztatóan mesél arról, hogy milyen volt először szerepelni késő esti tévéműsorban és hogyan próbált befutni színésznőként Los Angelesben. A színésznő a könyvében tanácsokat is ad, így érdemes mindenkinek elolvasnia ezt a néhol mulatságos memoárt. 

szivek-szallodaja-2023

Sally Franson: Ami igazán számít

Sally Franson regénye a krtikusok szerint olyan, mintha Az ördög Prádát viselt és a Mad Man – Reklámörülteket kereszteznék. Casey egy sikeres reklámügynökségnél dolgozik, ahol elég jó fizetést kap. Néha aggódik azon, hogy egykori angol szakosként elpocsékolja a tehetségét, de a fizetés jó, így talán nem is olyan nagy bűn, ha nem vállal másik munkát. Ám egy nap váratlan feladatot kap, rábízzák, hogy győzze meg az írókat, reklámozzanak bizonyos termékeket a közösségi médiában. Rá kell jönnie, hogy a pénz sok embert megváltoztat, miközben elgondolkozik azon, hogy mit szeretne tenni valójában az életével. 

szivek-szallodaja-2023

Lynn Painter: Jobb mint a filmeken 

Liz örök álmodozó, aki mindig abban reménykedett, hogy ő és Michael egyszer egy pár lesznek. Már gyerekkora óta szereti, de Michael sosem nézett rá úgy, aztán pedig elköltözött. Váratlanul visszatér a városba, Liz pedig eldönti, hogy vele megy a szalagavató bálra. Ehhez még arra is hajlandó, hogy összebarátkozzon Wesszel, akit korábban ki nem állhatott, de Michael barátja. Hamarosan rájön, hogy szerelem nagyon nem olyan, mint a filmeken, és Wes talán nem is annyira kibírhatatlan. A könyv kifejezetten szórakoztató, és legalább annyi filmet, könyvet és zeneszámot megemlítenek benne, mint a Szívek szállodájában. 

szivek-szallodaja-2023