Az Alkonyat első részét 2008-ban mutatták be a mozik, a tinik körében pedig elképesztő sikereket aratott. Bár vegyes kritikákat kapott, a kamaszok mindennek dacára vámpír-lázban égtek, azok, akik pedig belehabarodtak az Edwardot megformáló Robert Pattinsonba fixen Bellák szerettek volna lenni, legalább egy kis időre. Persze a filmben akadt még pár helyes pasi, mutatjuk, mi lett velük. 

Robert Pattinson

Oké, természetesen kezdjük Robert Pattinsonnal. A színész az Alkonyat-filmek idején már ismerős lehetett a nézőknek, hiszen korábban feltűnt a Harry Potter és a Tűz serlegében. Ott viszont igencsak kevés szerep jutott neki, ugyanis a karaktere az epizód végén sajnos meghal. A Twilight-filmek után Pattinson karrierje szépen ívelt felfelé, olyan filmekben szerepelt mint például a Vizet az elefántnak vagy az emlékezz rám. Újfent pedig Batmanként láthatjuk viszont, a kritikusok pedig nem győzték dicsérni a mesteri alakítását. Pattinson egyébként mondhatni olyan, mint a jó bor: az évek előrehaladtával ugyanis egyre szexibb. 

Taylor Lautner 

Taylor Lautner, aki a sztoriban a Jacobot, a vérfarkast hívta életre színésznként nem igazán futott be, ennek ellenére a neve nem maradt ismerelen a közönség számára. Legutóbb például amiatt cikkeztek róla a lapok, hogy feleségül vette a szerelmét, akit szintén Taylor-nak hívnak, így jelenleg most mindkettőjük neve Taylor Lautner. Érdkesség egyébként, hogy Lautnernek nem a neje az egyetlen Taylor az életében, korábban ugyanis randizott Taylor Swifttel is. 

Kellan Lutz

Kellan Lutz Edward egyik testvérét, Emmettet alakította az Alkonyat-filmekben, és nagyjából ennyi az, amit tudni lehet róla. A színész a Twilight után szerepelt még néhány filmben, de átütő sikert egyikkel sem ért el. A neve modellként is ismerős lehet, 2010-ben például egyike volt a Calvin Klein X fehérnemű-kampány modelljeinek. Az Instagramja szerint Lutz az elmúlt időszakban kétgyermekes apuka lett, legalábbis a platformján ezt írja, a fotói között pedig elég sok családi képet lehet találni. 

Jamie Campbell Bower

Jamie Campbell Bower Caius Volturi szerepében tűnt fel, a színészről pedig ezt követően nem nagyon lehetett hallni. Egészen 2022-ig, amikor is a Stranger Thingsben a főgonosz szerepében debütált. Campbell Bower ugyanis nem más mint Vecna, akivel a fiataloknak még nagy eséllyel van pár körük, mielőtt teljesen legyőzik.

A színész egyébként sokáig a Harry Potter filmek sztárjával randizott, nem más volt a barátnője, mint a Ginny Weasley-t megformáló Bonnie Wright. A pár amúgy pontosan a Harry Potter-filmek forgatásán ismerkedett meg, mivel Jamie a Halál erkelyéiben is feltűnt, mint a fiatal Grinderwald. A szerelmesek el is jegyezték egymást, ám 2012-ben szakítottak, Jamie ezután 6 évig Lily Collinssal járt, ám az az kapcsolat is zátonyra futott végül. Jamie amúgy énekesként és gitárosként alapító tagja az angol Counterfeit punk rock együttesnek. Bemutatkozó nagylemezük 2017 márciusában jelent meg Together We Are Stronger címmel az Xtra Mile Recordings kiadónál. Ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor muszáj megemlíteni, hogy a sztár modellként is ismert, az évek során számos kampányban tűnt már fel.