Biztosan vártad már a tavaszt, hogy a szabadban olvashass, miközben finom limonádét iszogatsz. Szerencsére a könyvkiadók is felkészültek a tavaszra, mivel áprilisban csupa izgalmas könyv jelenik meg, melyek garantáltan lekötik majd a figyelmed

Paige Toon - Csak a szerelem fájhat így

Wren váratlanul rádöbben, hogy a vőlegénye mást szeret, ez pedig mély sebeket ejt rajta. Úgy érzi, hogy már sosem fog tudni mást szeretni. Abban reménykedik, hogy az apja farmján töltött nyár majd segít neki felejteni. Itt ismeri meg Anderst, a jóképű szomszédot, akivel folyton keresztezik egymás útját. A találkozás mindkettőjük életét a feje tetejére állítja, ám Wren ekkor még nem is sejti, hogy Anders milyen fájdalmas titkot rejteget. 

aprilisi-konyvek-2024

Rachel Lynn Solomon – Az időjóslány 

Ha szeretted az írónő korábbi könyvét, az Ex-Talkot, akkor ez a munkahelyi románc is elnyeri majd a tetszésed! Ari Abrams imádja a munkáját, időjósként dolgozik egy csatornánál, ami számára álommunka, hiszen mindig imádta az időjárást. Szeretne fejlődni, de a főnöke, Torrance, a legendás időjós éppen azzal van elfoglalva, hogy csatározik a csatorna hírigazgatójával, aki történetesen a volt férje. Ari teljesen egyedül marad, egészen addig, amíg segítséget nem kap egy váratlan helyről. Russel, a kedves sportriporter és Ari összefognak, hogy megoldják a főnökeik kapcsolati problémáit, miközben egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és szinte minden titkukat elárulják a másiknak. 

aprilisi-konyvek-2024

Frank Herbert - A Dűne messiása

2024 egyik legjobban várt filmje a Dűne: Második részt. Ha szereted a filmet, akkor biztosan tudod, hogy könyv alapján készült. A hónapban új kiadásban megjelenik a második könyv, ha imádod a különleges fantasy regényeket, ezt is el kell olvasnod! A történet 12 évvel az első rész cselekménye után játszódik, a folytatásban pedig összecsap a régi és az új világrend. Az Impériumban Paul Muad-Dib, a jövőbe látó messiás uralkodik. Hithű harcosai, a vad fremenek feldúlták az univerzumot, és mindenhová elvitték a Mahdi szavait. De a háborúban ádáz ellenfeleket szerzett magának, akik mindent elkövetnek a bukásáért. 

aprilisi-konyvek-2024

Gareth Brown - Az ajtók könyve

Cassie Andrews teljesen átlagos életet él, egy New York-i könyvesboltban dolgozik, és a napjait kitöltik a könyvek. Egy nap betér a boltba egy vásárló, aki egy barna kötésű könyvet bíz rá. A különleges kiadvány lenyűgözi a lányt, mivel úgy tűnik, sokkal több, mint egy egyszerű könyv, inkább hasonlít egy naplóra. A rejtélyes Ajtók könyve különleges rajzokkal és értelmezhetetlen szavakkal van tele, de az ígéri, a segítségével bárki átléphet a világ bármelyik pontjára. A könyvet azonban sokan szeretnék megszerezni, és a gyilkosságtól sem rettennek meg. 

aprilisi-konyvek-2024

Bea Fitzgerald - Girl, Goddess, Queen - Pokolba a szerelemmel

A TikTok egyik legnépszerűbb könyve most magyarul is megjelenik, így itt az ideje, hogy megismerkedj vele! A történet igazán fordulatos, ha szereted a fantasy könyveket, akkor ez is nagy kedvenced lesz! Több ezer évvel ezelőtt az istenek előálltak egy hazugsággal: Perszephonét elrabolta Hádész, és elvette feleségül. Ebbe Démétér annyira belebetegedett, hogy a Föld haldokolni kezdett miatta. De a valóságban egészen másként történtek a dolgok. Perszephoné magától ment az Alvilágba, és eszébe sem volt férjhez menni. Vannak azonban tervei, például egy olyan is, ami alapvetően változtatja meg az Olümposzt. 

aprilisi-konyvek-2024