Itt a március, ezzel elkezdődött a tavasz! A melegebb idő pedig igazán izgalmas, szenvedélyes és rejtélyes könyveket hoz! Bármelyikre is vágysz, biztosan megtalálod ebben a listában. Mutatjuk a kedvenceinket a hónapban! 

Colleen Hoover-Tarryn Fisher - Never Never - Soha, de soha 1-2-3.

Colleen Hoover és Tarryn Fisher történetei korábban már megjelentek Magyarországon, most viszont beszerezheted a hármat egyben, az pedig csak plusz, hogy a borítója csodaszép! Charlie Wynwood és Silas Nash gyerekként legjobb barátok voltak, tizenévesen pedig szerelmesek lettek egymásba. De egy nap megváltozik minden, és mondhatni vadigenekké válnak. Minden emlékük elveszett, és együtt kell működniük ahhoz, hogy ismét visszakaphassák őket. Szeretnék felfedezni az igazságot, hogy megtudják mi történt velük, de ehhez meg kell tudniuk milyen pár voltak valójában. 

konyvek-2024

Lucy Score - Amit magunk mögött hagyunk

Lucy Score Knockemout-trilógiájáról többször írtunk már az elmúlt hónapokban, és ajánlottuk az első két könyvet. Februárban megjelent az utolsó rész, ami már a jól ismert kisvárosban játszódik, de ezúttal Lucian Rollins és Sloane Walton kapják a főszerepet. Lucian életének két célja van: az egyik a bosszú, a másik, hogy eltörölje azt a foltot, amit az apja ejtett a családja hírnevén. Úgy érzi, hogy semmi sem terelheti el a figyelmét, kivéve Sloane. A nő jól ismeri Luciant, hiszen együtt nőttek fel, végtelenül bosszantja, ennek ellenére mégis van valami, ami mágnesként vonzza magához. 

konyvek-2023

Ashley Elston - Az első hazugság

Evie Porternek mindene megvan, tökéletes férfi, csodaszép ház és puccos barátok. Csak egyetlen probléma van, Evie valójában nem létezik. A nő a titokzatos főnökétől kapta ezt a személyazonosságot, azért, hogy kiderítsen mindent egy louisianai kisvárosról és a városban élő emberekről. Különösen oda kell figyelnie Ryan Sumnerre. De a férfi idővel mélyen eltemetett érzéseket hoz fel a nőben, a tét pedig egyre nagyobb, mivel most Evie saját élete forog kockán. 

konyvek-2023

Agatha Christie - Baljós tavasz

Újabb Agatha Christie válogatás jelent meg, ami most a legendás írónő tavasszal játszódó novelláit tartalmazza. Hasonlóan a korábbi gyűjteményekhez, ez a könyv is több fordulatos hosszabb vagy rövidebb történetet tartalmaz. Gyilkosságok, rejtélyes eltűnések, előkerül minden, a kilátástalannak tűnő ügyeket pedig a jól ismert nyomozók bogozzák ki. 

konyvek-2024

Victoria Vinuesa - Amikor szerelembe estünk

Mia három szívbetegséggel is küzd, így nem tudja, hogy mennyi ideig fog még élni. Újabb műtét vár rá, azonban van egy dolog a bakancslistáján, amit még szeretne teljesíteni: megtalálni az édesanyját, aki magára hagyta 2 nappal a születése után. Mia ezért Spanyolországba indul, hogy válaszokat találjon. Ám a sors valamiért úgy dönt, összesodorja Kyle-lal, akit valósággal felemészt a bűntudat. Nem is olyan régen Kyle okozott egy balesetet, amiben meghalt a legjobb barátja. Spanyolországban azonban mindketten vígaszra és válaszokra lelnek, már csak az a kérdés, jut-e számukra elég idő. 

konyvek-2024