Vége a várakozásnak, hiszen végre elérhető a mozikban a Wonka, ami egy mesés, romantikus és megható utazásra hív. Ha ez nem lenne elég, akkor Timothée Chalamet alakítja a főszereplőt

A Cosmopolitan elvisz moziba 

Már nagyon sokat várták, hogy a mozikba kerüljön a Wonka. A zenés fantasy Willy Wonka gyerekkorát és fiatalkorát mutatja be, így egy teljesen új sztorit mesél el. A csokimágus Willyt ezúttal Timothée Chalamet alakítja, ez egy plusz ok, amiért meg kell nézned! 

A film története évtizedekkel a Charlie és a csokigyár előtt játszódik, Willy Wonkának még nincs csokibirodalma, csak egy fiatal fiú, aki szeretne valami nagyot alkotni. Bejárta a világot, számos különleges helyre eljutott, találkozott az umpa-lumpákkal, az egyiket még meg is lopta. Az út során őrült csokikat talált fel, de alig várta, hogy végre hazatérjen, és megnyithassa a különlegességekből álló csokiboltját. 

De Wonka helyzete nem túl fényes, mivel a szülővárosában minden csokiboltot három csokigyáros üzemeltet, akik megakadályozzák a próbálkozásait. Willy Wonka azonban nem futamodik meg, mindig megőrzi a jókedvét, és a még a legszorultabb helyzetben is elő tud rukkolni valamivel. Eldönti, hogy valóra váltja az álmát, és ekkor kezdődik az igazi varázslat! 

A film főszereplője Timothée Chalamet, aki Willy Wonkát alakítja, Hugh Grant umpa-lumpaként tűnik fel a filmben. Szerepel benne Olivia Colman, akit A koronából ismerhetsz, és Sally Hawkins, őt A víz értintése című filmben láthattad. Feltűnik benne Rowan Atkinson, így nevetésből és mókából sincs hiány!

Így nyerhetsz jegyeket 

Ha szeretnéd megnézni a filmet egy privát vetítésen, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni a Wonkával kapcsolatos kérdésünkre. A helyesen válaszolók között 25 db páros belépőt sorsolunk ki a december 19-én megrendezésre kerülő moziestre. 

A vetítés 18 órakor kezdődik, a helyszín az ETELE Cinema, ahol a film előtt beszerezheted a popcornodat és az üdítődet! Ne maradj le!

A nyereményjáték részleteiről itt olvashatsz bővebben