A romantikus filmek minden évszakban nagyot ütnek, tavasszal viszont a rügyező fák és a nyíló virágok különösen szép hátteret tudnak biztosítani a legszebb szerelmes sztoriknak. Épp ezért, talán nem is véletlen, hogy a legszuperebb romkomokat tavasszal forgatják le! Most össze is gyűjtöttük azokat a filmeket, amik kiemelkedően szép, már-már meseszerű tavaszi környezetben zajlanak, hogy te is be tudd magadnak vonzani a szerelmet

ANYÁD NAPJA

Főszereplők: Jennifer Lopez, Jane Fonda, Michael Vartan

Keresve sem találhatnál ennél jobb tavaszi mozit! Viccek, képtelen szituk, szívatások és a legdurvább csattanások közepette próbálja megszervezni az esküvőjét egy fiatal nő, akinek minden egyes percét tönkreteszi a szörnyű anyósa. Mindez persze csodálatos környezetben, egy exkluzív helyszínen történik, ahol a milliós virágcsokrok, a csodás ruhák és a tengerparti tájak már-már semmiségnek bizonyulnak a szuper sztorihoz képest.

A SZERELEM HÁLÓJÁBAN

Főszereplők: Meg Ryan, Tom Hanks

A '90-es évek egyik legnépszerűbb romantikus filmje volt A szerelem hálójában, ami még abból az időszakból való, amikor okostelefon híján csak számítógépen lehetett üzenni a másiknak. Ez a film tehát két idegen összekapcsolódásáról szól, akik egészen addig nem tudják, hogy kivel is chatelnek, amíg nem találkoznak a film végén, ami természetesen tavasszal; az új kezdetek és lehetőségek évszakában, egy gyönyörű virágos parkban történik. 

LEVELEK JÚLIÁNAK

Főszereplők: Amanda Seyfried, Christopher Egan

Az elképestően szép, olaszországi Toszkánában és Verona városában játszódik Amanda Seyfried egyik legcukibb romkomja, ami túlságosan nagy meglepetéseket nem tartogat, de hozza azt a garantált színvonalat, ami minden romantikus filmnél elvárható. Helyes színészek, jóképű főszereplő, gyönyörű olasz tájak és egy megható, szerelmes sztori az, ami igazán kiemeli a filmet a többi közül. Ha még nem láttad, kapcsolj rá!

VISSZA HOZZÁD

Főszereplők: Michelle Monaghan, James Marsden

Nicholas Sparks egyik regényének könyvadaptációja a Vissza hozzád, ami egy csodálatos szerelmes történet, ami tavasszal játszódik két idősíkon, 20 év különbséggel. A jelenetek tele vannak vidéki tájakkal, búzavirágokkal és virágos rétekkel, ezért ez az egyik legszebb környezetben játszódó tavaszi romantikus film. A filmenk csak egy hátránya van, mégpedig az, hogy *SPOILER* nagyon-nagyon szomorú a vége! *SPOILER VÉGE* 

ÁLLJON MEG A NÁSZMENET

Főszereplők: Julia Roberts, Cameron Diaz, Dermot Mulroney

Kultikus mozifilm, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell! A sztori már ismerős: egy nő titkon teljesen belé van zúgva a legjobb barátjába, aki egy másik nőt készül feleségül venni. A nő elhatározza, hogy tönkreteszi az esküvőt és megszerzi magának a vőlegényt, de ezt a lehető legfurfangosabb módon teszi! A film mesés tavaszi környezetben, gyönyörű kertekben és parkokban játszódik, ezért kár lenne tavasszal kihagyni a mozilistádról!