Az év egyik legjobban várt filmje Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája, ami hamarosan a mozikba kerül. De van egy másik jó hírünk is, mivel a Cosmopolitannal most páros belépőt nyerhetsz a privát vetítésre! 

Mozizz a Cosmopolitannal! 

Hamarosan a mozikba kerül Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája, ami évtizedekkel az eredeti trilógia előtt játszódik. Régóta lázban tartja a rajongókat a sztori, ami az előzetes alapján legalább annyira fordulatos lesz, mint Katniss Everdeen története. 

A film Suzanne Collins Énekesmadarak és kígyók balladája című könyve alapján készült, ami 2020-ban jelent meg. A regény a trilógia előzménye, mivel évtizedekkel Katniss születése előtt játszódik. A középpontban a 18 éves Coriolanus Snow áll, aki azt a megbízást kapja, hogy mentorálja a 12. körzetből érkező kiválasztottat, Lucy Gray-t. Ennél megalázóbb feladatot el sem tudna képzelni, ennek ellenére hatalmas nyomás nehezedik rá, mivel tőle függ a Snow család dicsősége vagy bukása. 

Mindent elkövet, hogy a lányból győztest faragjon, hiszen túl kell járnia a társai eszén. De ahogyan telik az idő, mérlegelnie kell, hogy mi a fontosabb számára, a szabályok követése vagy az élete. 

A fiatal Snow elnököt Tom Blyth alakítja, Rachel Zegler pedig Lucy Gray szerepében látható. Vele korábban már találkozhattál a West Side Story feldolgozásában. Hunter Schafer szintén feltűnik a filmben, ő alakítja Coriolanus Snow unokatestvérét, egyébként a karaktere, Tigris Snow korábban megjelent Az éhezők viadala: A kiválasztottban. Emellett feltűnik a vásznon Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman, Peter Dinklage és Viola Davis.

Így nyerhetsz páros belépőt 

Ha meghoztuk a kedved a filmhez, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni a kérdésünkre. A helyesen válaszolok között 30 darab páros belépőt sorsolunk ki a november 22-én megrendezésre kerülő moziestre.

A vetítés 18 órakor kezdődik, a helyszín az ETELE Cinema, ahol a film előtt beszerezheted a popcornodat és az üdítődet! Ne maradj le!

A nyereményjáték részleteiről itt olvaszhatsz bővebben