Kétségtelen, hogy a 2000-es évek egyik legsikeresebb vígjátéka volt a Doktor Szöszi. Elle Woods történetét annyira szerették a rajongók, hogy még második részt is kapott. A rajongók régóta reménykednek egy folytatásban, most izgalmas információk derültek ki! 

Így folytatódhat a Doktor Szöszi 

Először 2018-ban jelentették be, hogy elkészül a Doktor Szöszi 3. része. A film bemutatóját eredetileg 2020-ra tervezték, de végül problémák voltak a forgatókönyvvel, és 2022-ra halasztották a premiert. Azonban jött a koronavírus-járvány, ami tovább tolta a projektet. Jelenleg nem tudni, hogy a harmadik film milyen fázisban van, annyi biztos, hogy Mindy Kaling dolgozik a forgatókönyvön. 

Most azonban újabb információk láttak napvilágot, mivel nagyon úgy fest, érkezik egy sorozat is. Az információk szerint Reese Witherspoon produkciós cége, a Hello Sunshine elkezdett fejleszteni egy Doktor Szöszi spin-off sorozatot. A csapathoz pedig csatlakozott Josh Schwartz és Stephanie Savage, korábban ők fejlesztették ki a Gossip Girlt

A sorozatról eddig nem sokat tudni, az viszont biztos, ha elkészül, akkor az Amazon Prime-on lesz elérhető. A történetről sem árultak el szinte semmit, de határozottan foglalkoznak a projekttel. Az információk szerint a harmadik filmet és a sorozatot is szeretnék elkészíteni, de pontos dátumot még egyikhez sem jelentettek be. 


Via