Már nem kell sokat várni, és végre a moziban is láthatod Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladáját, ami az év egyik legjobban várt filmje. Már voltak premier előtti vetítések, és kiderült, hogy az egyik fontos karakter szinte alig szerepel a filmben. 

Ezt a karaktert szinte kihagyták Az éhezők viadala előzményéből 

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája Suzanne Collins 2020-ban megjelent könyve alapján készült és Snow elnök fiatalkorát dolgozza fel. A 10. éhezők viadala idején játszódik a sztori, amikor Snow mentorálja a 12. körzetből érkező lányt, Lucy Gray-t. 

A könyvben sok karakter szerepel, az egyik fontos Clemensia Dovecote, aki Snow osztálytársa. Nem árulunk el róla túl sokat, de annyit elmondunk, hogy ő is mentor a viadal alatt, és bajba keveredik, később pedig a kígyókkal lesz egy kellemetlen incidense. A történetet eléggé fontos, de a Digital Spy beszámolója szerint alig szerepel a filmben. 

Ezt a rendező, Francis Lawrence is megerősítette, elárulta, hogy a játékidő miatt bizonyos részeket kivettek. 

El kell engedni bizonyos dolgokat, és ezeknek menniük kellett. De mi igazából hűek maradtunk a történethez, és úgy érzem, a fontos dolgok mind ott vannak

– árulta el a rendező korábban egy interjúban. 

Több jelenetet is kivettek, így Clemensia Dovecote történetet biztosan nem jelenik meg annyira részletesen, mint a könyvben. Egyszerű mellékszereplő lesz, mivel a kapcsolatát Snow-val sem mutatják be úgy, ahogyan a rajongók arra számítottak. 


Via