Felkavaró emlékről számolt be Jena Malone, Az éhezők viadala színésznője. A sztár Johanna Mason karakterét alakította az utolsó két részben. Most közel 10 évvel később a színésznő elmondta, hogy mit kellett átélnie a forgatáson.

Ekkor történt pontosan

Jena Malone elmondta, hogy az Az éhezők viadala: A kiválasztott - befejező részét forgatták, amikor valaki, akivel együtt dolgozott szexuálisan zaklatta. A színésznő név szerint nem nevezte meg az illetőt, így azt sem lehet tudni, hogy az egyik színészről van-e szó vagy egy stábtagról. 

Ez a fotó közvetlenül azután készült, hogy befejeztük A kiválasztott második részét, és el kellett búcsúznom mindenkitől a forgatáson. Egy gyönyörű birtokon forgattunk Franciaország vidékén, és megkértem a sofőrt, hogy engedjen ki erre a mezőre, hogy sírva tudjam megörökíteni ezt a pillanatot. Még akkor is, ha ez a párizsi időszak rendkívül nehéz volt számomra: egy rossz szakításon mentem keresztül, és szexuálisan  zaklatott valaki, akivel együtt dolgoztam. Annyira hálás voltam ezért a projektért, az emberekért, akikhez közel kerültem, és a csodálatos szerepért, amit el kellett játszanom. Annyi érzelem kavargott bennem, amit csak most kezdek el kibogózni. Bárcsak ne lenne egy számomra ilyen traumatikus eseményhez kötve, de azt hiszem, ez az élet igazi vadsága. Hogyan tartsuk fenn a káoszt a szépséggel

 - kezdte a posztjában Jena Malone. 

A színésznő leírta a posztjában, hogy nagyon keményen dolgozott azért, hogy megbékéljen azzal, amit az a bizonyos személy tett vele. Hozzátette, hogy iszonyatosan nehéz volt neki beszélni a karakteréről vagy a filmről hosszú ideig. 

Sok szeretetet küldök a túlélőknek odakint. A folyamat nagyon lassú és nem lineáris. Azt akarom mondani, hogy itt vagyok mindenkinek, aki úgy érzi, hogy beszélnie kell valakivel. Jelezd nekem, ha biztonságos helyre van szükséged, ahol meghallgatnak

- zárta le a bejegyzését a sztár.

A film sztárjai, mint például Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Sam Claflin vagy bárki más egyelőre nem szólaltak meg az ügyben. 

Rengeteg komment érkezett

Erre nincsenek szavak. Nagyon remélem, hogy jól vagy

- írta valaki.

Szexuális bántalmazás túlélője vagyok. Köszönöm, hogy felszólaltál

- szólt hozzá valaki más.

Én is egy túlélő vagyok. Szeretném elmondani, hogy egy rocksztár vagy. Csodálom azt, aki vagy

- kommentelte egy másik hozzászóló.