Fogadjunk, hogy amióta kijött az Emily Párizsban 3. évada semmi másra sem vágysz, mint, hogy debütáljon a 4. szezon? Sőt, nem kizárt, hogy már újra is nézted az eddigi évadokat. Nyugi, amíg várakozol a soron következő szezonra, addig sem kell unatkoznod, ugyanis több, hasonlóan izgalmas sorozatot találhatsz a Netflixen. Most hoztunk 3-at, amit tutira kielégítik majd a dráma, divat és kalandvágyad. 

Merész csajok (The Bold Type) 

A Merész csajok New Yorkban játszódik, az események pedig három barátnő Jane (író), Sutton (divatasszisztens) és Kat (social media manager) élete kürül forognak, akik egy népszerű divatmagazinnál, a Scarlet-nél dolgoznak. A sorozatot egyébként az amerikai Cosmopolitan magazin egykori főszerkesztőjének, Joanna Colesnak az élete és karrierje ihlette, aki a sorozat producere. Ha imádod az Emily Párizsban a csodás ruhák és impozáns helyszínek miatt, akkor a Merész csajok is hamar a kedvenced lesz. 

Younger 

Ha imádod az Emily Párizsbant, akkor a Youngerért is oda leszel. A Szex és New Yokr alkotójának sorozata bár 2021-ben véget ért, a 7 évadot megélt széria máig sokak nagy kedvence. A Pamela Redmon Satran 2005-ös regészén alapuló sorozat egy 40 éves, elvált nő életét kövei nyomon, aki egy kis turpissággal szerez magának állást New Yorkban. Liza ugyanis elhiteti mindenkivel, hogy mindössze 27 éves, hogy így előnyhöz jusson a fiatalok diktálta világban. Liza azonban hamar rájön, hazugságban élni nem is olyan egyszerű...

Sweetbitter

Az Emily Párizsbanhoz hasonlóan a Sweetbitterben is egy fiatal nőt ismerhetünk meg, aki éppen az új munkahelyén, az új életében igykeszik helyt állni. A Párizsban kalandozó Emilyvel ellentétben, a sorozat főhőse Tess New Yorkban köt ki, és pincérnőként dolgozik egy csúcskategóriás étteremben. A Sweetbitter egy kicsit sötétebb hangulatú, mint az Emily Párizsban, de ha bírod az ilyen sorozatokat, akkor ez nagyon fog tetszeni. A történet megmutatja ugyanis, hogy Tess miként talál rá saját magára, miközben barátokra lel, felfedezi a várost, és szerelmes lesz.