Megtartották a Netflix TUDUM nevű eseményét, ahol Lily Collins is bejelentkezett egy videóval és friss információkat árult el az Emily Párizsban 4. évadáról. Az már biztos, hogy drámából nem lesz hiány!

Itt folytatódik az Emily Párizsban

Lily a videóban elárulta, hogy már elkezdtek dolgozni az új évadon, és megnyugodhat mindenki, mivel a sztori még nem ér véget. A legutolsó epizód igazán drámai véget ért, és rengeteg kérdés van, amire a rajongók még nem kaptak választ. A színésznő a videóban bejelentette, hogy Emilyre a 4. évadban vár egy olasz kaland, mivel a sorozat Rómában folytatódik

És bár Emily szíve mindig hű lesz Párizshoz, az élete ebben az évadban váratlan fordulatokat vesz. Ne lepődjetek meg, ha egy római vakáción látjátok viszont. 

Lily azt is elárulta, hogy rengeteg divat, móka és dráma lesz az új szezonban, így izgalmas percekből nem lesz hiány. Természetesen választ fogunk kapni a legégetőbb kérdésekre, például arra, hogy mi lesz Emily és Gabriel kapcsolatával. A Netflix még nem jelentette be a premier dátumát, de nagy valószínűséggel az év végén vagy 2024 tavaszán érkezhet a 4. évad.