Végre megkezdték az Emily Párizsban 4. évadának a munkálatait. A stáb már el is kezdte a munkát Párizsban, aminek a helyiek nagyon nem örülnek. Sok helyen trágár táblákkal próbálják megakadályozni a forgatást. 

Dühösek az emberek az Emily Párizsban stábjára 

A Emily Párizsban már az első évad után is nagy felháborodást okozott. A franciák egy része a közösségi médiában bírálta az alkotókat, mivel szerintük a sorozat lustának és gorombának állítja be őket. Az elmúlt évadokban sem csitultak a kedélyek, a helyzet csak rosszabb lett. 

A forgatások megkezdésekor trágár feliratok lepték el azt a környéket, ahol a sztori szerint Emily lakik. Mindent összefirkáltak, és olyanokat írtak ki, mint az Emily Not Welcome. A stábnak most már a takarítással is kell foglalkozni, mivel még a híres szökőkútra is kerültek feliratok. A képeket itt nézheted meg.  

Most azonban más akasztotta ki az embereket. Az utóbbi időszakban nagyon népszerűek lettek a sorozat forgatási helyszínei. Sok ember direkt ezért utazik Párizsba, hogy felkeresse Emily lakását és a kedvenc kávézóját. A helyiek ennek viszont kifejezetten nem örülnek, mivel emiatt rengeteg turista lepte el a korábban nyugodt környéket, ezért egy igazán furcsa módon próbálnak tiltakozni


Via