Ashley Park és Paul Forman a Maldív-szigeteken nyaraltak, amikor az Emily Párizsban sztárját kórházba kellett szállítani. A színésznő az Instán mutatott pár fotót, és írt egy megható üzenetet, amiben kifejezte a háláját az orvosoknak és a szerelmének. 

Azonnal kórházba kellett szállítani az Emily Párizsban sztárját 

Ashley és Paul még decemberben utaztak a Maldív-szigetekre, hogy pihenjenek. A színésznő azonban mandulagyulladást kapott, ami olyan súlyos lett, hogy végül a gyulladás átterjedt más szerveire is. Szeptikus sokkot kapott, ami azzal jár, hogy a szervezete erős reakciót mutatott a fertőzésre. Emiatt csökken a vérnyomás, a szervezet nem jut elég oxigénhez, a sejtjek pedig elég tápanyaghoz, ami életveszélyes is lehet, így azonnali orvosi beavatkozásra volt szükség. 

Ashley Parkot kórházba szállították, és intenzív osztályra került. A róla készült felvételeken látszik, hogy a dolog nagyon megviselte a színésznőt, aki még mindig kórházban van. A bejegyzésében elárulta, hogy csak most képes írni a történtekről, de szerencsére a legnehezebb időszakon már túl van. 

Megnyugtattad a félelmeimet, mentőautók, három külföldi kórház, egy hét intenzív osztályon, ijesztő sürgősségi osztályok, számtalan vizsgálat, teszt és injekció, elviselhetetlen fájdalom és annyi zavarodottság, amíg egyedül voltunk a világ másik felén. Messze azoktól, akiket ismerünk

- hálálkodott szerelmének Ashley. 

Ő és Paul az Emily Párizsban forgatásán ismerkedtek meg, Paul alakítja Nicolast. Ashley posztja alá nagyon sok támogató komment érkezett, Lily Collins is írt pár kedves sort. 


Via