Sokáig bizonytalan volt, hogy mikor folytatódhat az Emily Párizsban, de most úgy tűnik, elkezdték tervezni a forgatásokat, így már nem kell olyan sokat várni a folytatásra. 

Hamarosan elkezdődik az Emily Párizsban forgatása 

Az Emily Párizsban a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, így nem is volt kérdés, hogy biztosan folytatódik. A 3. évad premierje 2022 decemberében volt, ezért érthető, ha a rajongók már türelmetlenek. Ám a forgatások elkezdését hátráltatta a hollywoodi színészek és írók sztrájkja, így a forgatást nem kezdték el nyáron. 

A Variety információi szerint már kitűzték a forgatás kezdetét, a 4. évadot 2024 elején kezdik el forgatni. A készítőket sürgeti az idő, mivel júliustól egészen szeptemberig nem lehet Párizsben forgatni az olimpia miatt. Így minél hamarabb be kell fejezniük a munkát, ha nem akarják, hogy csússzon a sorozat.

Lily Collins korábban elárulta, hogy a sorozathoz Rómában is vesznek fel jeleneteket, ezért nagy valószínűséggel Olaszországban is fognak forgatni.

A hírek szerint a belső jelenetek miatt a készítők már stúdiót is foglaltak, a munkálatok hamarosan elkezdődhetnek a Studios Monjoie nevű épületben. A benti részeket itt fogják rögzíteni, míg a külsőket Párizs utcáin. A Variety kereste a Netflixet, de a streaming nem kívánta kommentálni az értesüléseket. Ám a producerek tettek rá utalást, hogy hamarosan elkezdik a munkát.

Ezek alapján már biztos, hogy 2023-ban nem lesz elérhető a sorozat új évada. Mivel a forgatások január környékén kezdődnek, így leghamarabb 2024 őszén térhet vissza a sorozat, de az sem kizárt, hogy decemberben kerül majd fel a 4. szezon. 


Via