Nem boldogok az És Egyszer csak! készítői. Ugyanis egy olyan kulisszatitok látott napvilágot, amelyet próbáltak a premierig megtartani maguknak. 

Samantha is back

Hetek óta mindenki arról beszél, hogy Kim Cattrall visszatér a Szex és New York folytatásába. A hírt nem egy bejelentés, hanem egy füles alapján hozták le a legnagyobb amerikai lapok, amitől egyáltalán nem voltak elragadtatva a készítők. 

A stáb ugyanis nagyon régóta tudja már, hogy Kim Cattrall visszatér, és azt szerették volna, ha ez addig, amíg a ő epizódja nem kerül adásba, titok is marad. Kim Cattralll megjelenésére senki nem számított, ezért a stáb is azt gondolta, hogy nem lesz nehéz elhallgatni. 

Mégsem így történt, egyszer csak mindenki arról kezdett beszélni, hogy a második évadban, ha még egy rövid időre is, de nem maradunk Samantha Jones nélkül. 

Királynőként kezelték

A színésznőnek egyébként nagyon szigorú kérései voltak: nem volt például hajlandó együtt forgatni a másik 3 főszereplővel, sem Michael Patrick Kinggel, aki Sarah Jessica Parker egyik legjobb barátja, valamint a sorozat executive producere. 

Sarah Jessica Parker mindenesetre nagyon diplomatikusan nyilatkozott Kim Catrall visszatéréséről, azt mondta, ő és a másik 2 főszereplő tudják, hogy Samantha hiányzik az embereknek. Ők is látják, hogy négyes egységben van a legnagyobb erő, éppen ezért nagy öröm számukra, hogy visszatér. 

via