Nem a Szuperszex, és nem is az Egy nap tűnik eddig a Netflix nagy tavaszi kasszasikerének, a Parasyte: The Grey pár nap alatt minden rekordot megdöntött.

Koreai sci-fi hódít

A sorozat április 5-e óta elérhető a Netflixen, és ugyan a gyártó egyáltalán nem gondolta volna, hogy ekkora sikert arat, a nézők imádják a Parasyte: The Grey-t, ami jelenleg a Netflix legnézettebb sorozata. Két műfaj keveredik benne, ez pedig még izgalmasabbá teszi a cselekményt. Alapvetően egy horrorról beszélünk, ami sci-fi elemeket tartalmaz.

Egy párhuzamos világban a paraziták uralják a férfiak és a nők testét, ami egy kíméletlenül nyomasztó világot eredményez. Ám, egy fiatal nő kiemelkedik a tömegből, és neki sikerül együtt élnie a testét megszálló parazitával. Onnantól pedig elsődleges terve, hogy megakadályozza, hogy a paraziták átvegyék az uralmat az emberi agy felett.

Nem ez az első próbálkozás

A történet korábban már könyvben is megjelent, de akkor egyáltalán nem volt ekkora az érdeklődés felé. Sőt, 10 éve már próbálkoztak egy animációs sorozatot is készíteni a történetből, ami szintén nagy sikert aratott, de közel sem akkorát, mint a mostani verzió.

Ugyan az első szezon még csak most debütált a Netflixen, a rajongók máris a 2. évadot követelik, amiről egyelőre még nem érkezett hír.

via