A Netflix 2024 eleje óta folyamatosan pörög, így nem meglepő, hogy az év negyedik hónapjában továbbra sem áll le a csúcsra töréssel, és a vadonatúj produkciók mellett folytatásokkal is magához csábítja a nézőket. Íme, a legtutibb áprilisi premierek, amikre valószínűleg mindenki rá lesz kattanva a hónapban!

Ripley - Április 4.

1999-ben Anthony Minghella filmadaptációt készített Patricia Highsmith A tehetséges Mr. Ripley című könyvéből, Matt Damon főszereplésével. Most, 25 évvel később Steven Zaillian, a Schindler listája Oscar-díjas forgatókönyvírója újra életre kelti a bestseller regényt. De ki lesz ezúttal Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos? A helyes megfejtés: Andrew Scott, akinek karakterét azzal bízzák meg, hogy vegye rá egy gazdag férfi fiát, hogy térjen haza Olaszországból, és bizony nem túl válogatós a módszereit tekintve.

Paraziták: A szürkeség - Április 5.

A nagysikerű mangából készült sorozat lehet a The Last of Us szerelmeseinek új kedvence. A koreai produkció egy titokzatos élősködő lények egy csoportját követi nyomon, amik a világűrből zuhannak le, hogy az embereket használva gazdatestként új kolóniát hozzanak létre. Rettentően látványos és horrorisztikus, tele izgalmas fordulattal, a nagy kérdés pedig az: mennyi esélye van az embereknek a túlélésére?

Az összetört szívek gimije/ Szívtipró gimi 2. - Április 11.

Ideje visszatérni a Hartley High-hoz egy új tanévre, méghozzá új barátokkal és rengeteg új drámával. Az 1994-es ausztrál sorozat újraindított változata a Hartley High diákjaira és tanáraira összpontosít, akiknek szembe kell nézniük a faji, a szexuális különbségekkel, miközben barátságok és szerelmek szövődnek. A sorozat Amerie-t (Ayesha Madon) követi, aki kitaszítottá válik, miután a suli falára felrajzolják a „vértfertő” térképet, ami bemutatja, hogy kivel és mit csinált, így ennek következtében kénytelen részt venni egy szexuális felvilágosító tanfolyamon. A második - rendkívül forró - évad is tartogat kínos szitukat és megfejtésre váró fejtélyeket.

Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Április 19.

Érkezik Zack Snyder nagysikerű filmjének második része, amiben folytatódik Kora (Sofia Boutella) és a túlélő harcosok története, akik mindent feltesznek egy lapra és Veldt népével együtt készek bármi áron megvédeni a falujukat azokkal, akik elvesztették a Szülőbolygójukat. Elképesztően látványosnak és akciódúsnak ígérkezik a Rebel Moon 2, amiből hamarosan kiderül, hogy a túlélők és a Veldtiek vagy a Birodalom nyeri meg a csatát.

Brigantik - Április 23.

A 19. században, Dél-Olaszországban a gazdag, de szomorú Filomena (Michela De Rossi) megszökik a falujából és csatlakozik egy rablóbandához, ahol az egyik legkegyetlenebb és legtekintélyesebb vezető lesz. De nem ő az egyetlen, aki ezt az életet választja, és hamarosan kapcsolatba kerül más hozzá hasonló nőkkel. Végül a különféle rablócsapatok összefognak egy nagy közös ellenség, az állam ellen. Egy kicsit a Robin Hoodra hajaz az izgalmakkal teli sorozat.

Halott Fiúk Nyomozóiroda - Április 23.

Edwin és Charles legjobb barátok és egyben szellemek. Ugyanakkor más szellemek ügyeinek kinyomozásával foglalkoznak. A melójuk tele van kalandokkal, kihívásokkal, de közben bujkálniuk kell a Halál elől. Ráadásul, egy igencsak rejtélyes és paranormális ügy felgöngyölítésének érdekében össze kell fogniuk Crystallal, a médiummal, és barátjával, Nikóval.