Imádod a Marvel-univerzumot? A Marvel-karakterek egytől egyik a kedvenceid? Nem is csoda, hiszen mindannyian fantasztikus képességek birtokában vannak. Most megmutatjuk azt a 3 szuperhőst, aki mind közül a legerősebb. Felkészültél? 

Wanda Maximoff

Talán te magad sem gondoltd volna, de az egyik legerősebb Marvel-karakter kétségtelenül Wanda Maximoff. A Skarlát Boszorkány mint kiderült önként jelentkezett a HYDRA kísérletekre, hogy felébresszék azokat a képességeit, amik a valószínűleg a vérvonalának köszönhetően már benne voltak. Wanda képes manipulálni a valószínűségi mezőket: kézmozdulatok és mentális koncentráció segítségével különféle szférákat képes alkotni, amikben bizonyos mennyiségű valóságformáló pszionikus erőt gyűjt össze.  Ez a célpontját elérve zavart okoz az azt körülvevő molekuláris szintű valószínűségi mezőben. Ez persze most nagyon zavarosnak tűnhet, de a lényeg, hogy Wanda emiatt különleges jelenségek manifesztálására képes. Például fegyvereket olvaszthat szét, spontán égést idézhet elő vagy akár tárgyakat lebegtethet. 

Marvel kapitány 

Mivel Marvel kapitány magától az űrtől kapta kozmikus képességeit evidens, hogy ő az egyik legerősebb karakter. Egyetlen ellensége a távolság, ugyanis valójában nagyon sok időbe telik, amíg a galaxis egyik sarkából a másikba repül. Ez idő alatt a gazemberek sajnos garázdálkodhatnak is, ám ahogy megérkezik a buli bizony véget ér. 

Thor 

Thornak bár voltak jellemhiábai, na meg családi nehézségei, sőt néha még arrogánsnak is tűnhetett, ennek ellenére a karakter bizony a legerősebb Marvel-szereplők egyike. Vérbeli harcos, aki egész Asgardot feláldozta, csak azért, hogy meg tudja menteni a népét. Persze Thor erejét valószínűleg a kora is adja, hiszen több mint ezer éves, szóval van bőven tapasztalata, már ami a csatákat illeti. 

(via)