Ebben az időszakban pedig nincs is jobb, mint bekuckózni néhány őszi hangulatú sorozat elé. Mutatjuk a kedvenceinket,  a tied köztük van? 

Szívek szállodája 

A Szívek szállodája kétségtelenül a legtöbbet emlegett őszi hangulatú műsor, de ezzel nincs is semmi baj. Hiszen ez az a sorozat, amit újra és újra elő lehet húzni a kalapból, pláne így ősszel, hiszen a hangulat időről-időre tutira elvarázsol. Az egész szériának megvan a maga miliője, ha pedig felcsendül a főcímdal, akkor egy pillanat alatt kúszik be az ősz a nappalidba. Ehhez pedig már csak egy forró csoki meg egy kis süti hiányzik és indulhat is a sorozatmaraton. 

Stranger Things

A Stranger Things jelenleg az egyik legünnepeltebb műsor a Netflixen, s bár a következő évadra még bőven kell várni, az előzőeket azért van lehetőséged újranézni. Ha pedig csak most kezded el, akkor van egy jó hírünk: az ősz kiváló alkalom, hogy belevágj. Erre a listára különösen az első évad miatt került fel, ami gyakorlatilag teljes egészében az ősz metaforája. Nem hiszed? Akkor csekkold!

A Hill-ház szelleme 

Oké, ez a sorozat nem kifejezetten a sárgára színezett falevelek miatt került fel listára. Az ősz ugyanis a mesés színek mellett a kísértés időszaka is, hiszen nemsokára itt a Halloween. Ha egy kis ijesztegetésre vágysz, akkor A Hill-ház szelleme tökéletes választás lehet a számodra, ha pedig nem sokkolt kellőképpen ez a minisorozat, akkor folytathatod a szellemesdit Mike Flanagan egy másik alkotásával, A Bly-udvarház szellemével is. 

(via)