Az Eufória első évada 2019-ben debütált, és rögtön 2020-ban kiadtak egy különkiadást is, 2022-ben pedig kijött a 2. évad is. Az óriási sikerre való tekintettel egyértelmű volt, hogy lesz 3. szezon is, és az alkotók erre ígéretet is tettek. 

Jó ideje húzódik az Eufória folytatása

Az első hírek arról szóltak, hogy 2023 februárjában kezdődnek a munkálatok. Majd úgy tűnt, 2024-ben érkezik végre a 3. évad. Végül az HBO azt ígérte, 2025-re már biztosan elkészülnek vele. 

A legfrissebb hírek szerint azonban még mindig nem kezdtek neki a munkálatoknak, sőt, még a forgatókönyv sincs kész. Az HBO a Deadline-nak ráadásul most elárulta, hogy bizonytalan időre elhalasztják a munkálatokat. Bár hozzátették, hogy még mindig biztosak abban, hogy meg szeretnék csinálni a folytatást, de addig is, amíg ez összejön, megengedik a színészeiknek, hogy más projektekben vegyenek részt.

A rajongók ezek után persze aggódni kezdtek, és teljesen jogosan! Az, hogy szélnek eresztik a színészeket és nem tudnak biztosat mondani a premiert illetően, szinte egyértelművé teszi, hogy nem valószínű, hogy lesz bármi is ebből a projektből.

Via