Egy világ, ahol a kívánságok valóra válnak, ahol a csillagokban rejlik a varázslat. Hamarosan érkezik a Disney legújabb animációs alkotása, a Wish. 

Valóra vált álmok

A történet egy fiatal, 17 éves lány, Asha körül forog, aki a bűvös Rosas birodalomban él, ahol mindent a remények, kívánságok és az álmok építenek. A birodalom felett Magnifico király uralkodik, akivel kapcsolatban Asha-nak baljós érzései támadnak, ezért a csillagokhoz fordul segítségéért. Kérése hamar meghallgatásra is talál, ugyanis egyszer csak egy csillag hullik le az égből, ami mágikus erővel bír és azért érkezik, hogy teljesítse Asha kívánságát. 

A világ hibái

Ashanak és a csillagnak együtt kell leküzdeniük a Rosasba feltörő gonoszságokat és minden meg kell tenniük annak érdekében, hogy egy szebb jövőt biztosítsanak a birodalom számára. Asha karaktere egyébként éppen az ifjúság és a felnőttkor kereszteződésében áll, ezzel megtestesítve e kor idealizmusát és nyitottságát. Amint a lány elindul az utázására látni kezdi a világ hibáit, a rengeteg igazságtalanságot, így felteszi magának a kérdést: Mit kellene tennem? 

Novemberben érkezik

A novemberben debütáló animáció hozza a szokásos Disney hangulatot, legalábbis a felcsendülő daloknak hála biztos. A Wish zenéjét ugyanis a Grammy-díjas  Julia Michaels szerezte, aki olyan slágereket írt már, mint Justin Bieber Sorry-ja, vagy éppen Selena Gomez Hands to Myself című dala. Az animáció friss előzetese nemrég jött ki a YouTube-on valamint a Twittere is felkerült. Sokan nagyon várják már a premiert, ám az eddigi kommentek alapján elég megosztónak ígérkezik. Sokan ugyanis azt mondják, a gonosznak beállított király valójában megfelelően használja a hatalmát, amikor szűri az emberek kívánságit, míg Asha mindenkiét teljesíteni akarja. 

Íme az előzetes: 

(via)