Hosszú idő után visszatért a Vaják, július 27-től pedig végre elérhető az évad második fele. A rajongók már nagyon várják a folytatást, ami érthető. Az már biztos, hogy lesz negyedik évad, itt van minden, amit eddig tudunk róla! 

Új főszereplővel folytatódik a Vaják 

Sokan megdöbbentek, amikor Henry Cavill, aki három évadon át alakította Geraltot, bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból. A negyedik évadot már nem is vállalta, így a karaktert a következő szezontól Liam Hemsworth formálja meg. A döntésen sokan felháborodtak, végül az alkotók elárulták, hogy Liam korábban is szóba került. 

Még nem tudni, hogy a negyedik évadban kiket láthatunk majd, hiszen három részt még nem adott ki a Netflix. A visszatérő színészek névsora attól is függ, hogy ki éli túl a finálét. 

Sophie Holland, a sorozat castingigazgatója korábban egy interjúban elárulta, hogy az új szereplők, akik először ebben a szezonban tűntek fel, a későbbiekben fontos szerepet kaphatnak. Így valószínűleg Christelle Elwin, Juliette Alexandra, Ben Radcliffe és Connor Crawford is megismétlik a szerepüket. 

Az információ szerint Anya Chalotra visszatér, mint Yennefer, és Freya Allan is látható lesz, mint Ciri. 

Elkezdődött már a forgatás? 

Jó hír a rajongóknak, mert nagyon úgy fest, hogy már elkezdték a munkálatokat. Sophie korábban, 2023 májusában azt nyilatkozta, hogy hamarosan elkezdődnek az előkészületek, utána pedig rögzítik a jeleneteket. 

Épp most kezdjük el forgatni a negyedik évadot Liam Hemsworth főszereplésével. Lesz egy kis kihagyás, majd rögtön az ötödik évaddal folytatjuk. 

Az ötödik évadot is bejelentették már, ami nem csoda, hiszen a Vaják a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata. 

Erről szól majd a következő évad 

A főbb cselekményszálak nagyban függenek attól, hogy miként ér véget a jelenlegi évad. Az előrejelzések szerint a Geralt és Yennefer között lévő kapcsolat nem ér véget, és Ciri fejlődését is követhetjük tovább. Az alkotók megjegyzéseiből arra lehet következtetni, hogy akcióból sem lesz hiány, már várják, hogy láthassák Liam Hemsworth-öt harc közben. 

Mikor érkezik a folytatás? 

A második és a harmadik évad között sok idő telt el, de a folytatásra nem kell majd ennyit várni. Mivel már elkezdték a forgatást, így nagy valószínűséggel 2024 végén érkezhet a negyedik szezon. 


Via