Egy kicsit lightos lesz a felhozatal a hónapban a Netflixnél, de azért nem kell aggódni: egy percig sem fogsz unatkozni, ha nem akarsz. Jó pár forró realityn izgulhattok a csajokkal a nyári estéken, vagy parázhatjátok végig a pasiddal a hónap legiszonytatóbb thrillerét. Íme, a júliusi premierek!

Vak szerelem: Brazília 3. évada – Július 2.

Ezúttal Braziliában keresik a szerelmet a szinglik! Pasik és csajok vállalkoztak arra: teljesen vakon ismerkedjenek meg a potenciális életük szerelmével, és aztán eljegyzik egymást anélkül, hogy egyáltalán személyesen találkoztak volna. Az új évad is bőven tartogat drámát, szerelmi háromszöget, és minden bizonnyal meglepetéseket.

Végzetes csábítás (Fatal Seduction) - Július 7.

Egy nagyon érzéki és lebilincselő sorozattal kedveskedik a Netflix a nyár közepén. A főszereplő, egy férjezett professzor, aki szenvedélyes kapcsolatba bonyolódik egy fiatalabb férfival, majd beüt a krach, mikor meghal a legjobb barátnője, és a nyomozás közben sokkoló felfedezéseket tesz. Könnyen lehet: sem a férje, sem a szeretője nem az, akinek mondja magát.

Ellenállhatatlan kísértés - Július 14.

Ki áll készen az 5. évadra? Visszatér a valóságshow, ami egy csapat szexi szingli mindennapjait mutatja be, akik egy trópusi paradicsomba utaznak, abban a reményben: megnyerik a 100 000 dolláros fődíjat. De ahhoz, hogy nyerjenek, a versenyzőknek rá kell ülniük a kezükre. Ez azt jelenti, hogy tilos csókolózni, ölelkezni, és semmiféle érintkezés nem fér bele, különben következményei lesznek.

Madarak a dobozban - Barcelona - július 14.

Ha szereted az eredeti Madarak a dobozban történetet, akkor ezt a thrillert egyenesen imádni fogod. Az emberiséget rejtélyes lények tizedelik azáltal, hogy vizuális kapcsolatba kerülnek az emberekkel, vagyis egyetlen lehetőségük a túlélésre, ha vakon menekülnek. Pontosan ezt teszi Sebastian és kislánya, Anna is Barcelona veszélyes utcáin, hogy aztán más túlélőkkel együtt nézzenek szembe a baljós fenyegetéssel.

Édes magnóliák - 3. évad - Július 20.

Jó hír, az Édes magnóliák rajongóinak: jön a harmadik évad! A sorozat (ami Sherryl Woods könyvsorozatán alapul) három gyermekkori legjobb barát – Maddie (JoAnna García Swisher), Helen (Heather Headley) és Dana Sue (Brooke Elliott) – történetét meséli el, akik soha nem hagyták el egymást. Együtt nevelnek gyerekeket, és vészelik át a szerelmi életüket érintő viharokat. Egyelőre annyi biztos: az új évadban Maddie nem tudja, hogyan segítsen Calnek, Helennek döntenie kell a pasikkal kapcsolatban, Dana Sue pedig rájön, hogy segítsen a közösségének.

VAJÁK 3. ÉVAD/ 2.rész – Július 27

Miután júniusban ledaráltad a Vaják 3. évadának első etapját, sajnos várnod kell egy kicsit a második adagra. De ha van valaki, akire megéri várni, az Henry Cavill, vagyis Ríviai Geralt. Biztos lehetsz abban, hogy összességében rengeteg fordulatnak, látványos harcnak, és talán még egy kibontakozó szerelemnek is a tanúja lehetsz!