Ha szex, akkor nemcsak a hagyományos verzióról érdemes beszélni, annak különböző fajtái ugyanolyan izgalmakat és élvezeteket adhatnak. Például az orális szex.

Nem csak a technikán múlik az orális szex sikeressége

Többször is boncolgattuk már, hogy mire érdemes odafigyelni, ha orálisan kényeztetünk egy férfit. Ugyan technikai információkat sem vagyunk restek megosztani, azt már számtalanszor elmondtuk, hogy a kölcsönös bizalom, az odaadás nagyon sokat lendíthet a dolgon. 

Most ismét egy kissé technikai információt hoztunk, van ugyanis egy olyan dolog, amiért megőrülnek a férfiak, ha egy nő csinálja orális szex közben, ám egy baj mégis van vele: nagyon kevesen tesznek így. 

Elő a síkosítóval

A pasik ugyanis imádják, ha valaki síkosítót is használ a kényeztetés közben. Sokkal jobban csúszik, sokkal kényelmesebb az egész élmény. Ugyan nem gyakori, hogy egy pasi panaszkodik abban az esetben ha éppen orálisan kielégül, egy biztos, amikor a száraz hímvesszőhöz ér egy száraz kéz, az nem a legjobb élmény. 

A síkosító viszont csökkenti a kellemetlenséget, a sérülésveszélyt, viszont egyenesen arányosan növeli a vágyat, az élvezetet, és hozza még közelebb az orgazmust. 

A vízbázisú síkosítók közül válasszunk, amelyekből ma már létezik epres, málnás, banános, de csokis is, a kínálat végtelen. 

Via