A tiltott gyümölcsnél készülj szülj fel egy olyan orális szexpózra, ami egy kis rugalmasságot igényel, de hatalmas élvezetet ígér.

Mi a tiltott gyümölcs pozíció?

A tiltott gyümölcs már a Kamasutrában is fellelhető, és az egyik legalkalmasabb  szexpóz  arra, hogy felpezsdítsük a szexet. A 69-cel ellentétben ez csak egy irányba működik, és lehetővé teszi a befogadó számára, hogy kizárólag az érzéseire koncentráljon. Bár sok erőt és rugalmasságot igényel, hidd el, megéri az erőfeszítést!

Így csináld!

Az orális kényeztetést kapó fél úgy helyezkedik el a padlón, mintha kutyapózba lenne, csak a karjait kinyújtja maga előtt az ágyon, a combjait pedig kissé szétnyitja. A másik fél pedig mögötte helyezkedik térdelve, felemeli a medencéjét, és egy ponton az arca találkozik a partnere nemiszervével. 

Hacsak nem vagy profi jógás, ezt a pózt egy idő után nehéz lehet megtartani és  kényelmetlenné válhat, különösen a befogadó számára. Ha ez a változat túlságosan meredeknek tűnik, ne feledd, hogy az orális szexnek rengeteg variációja létezik, ezerféleképpen lehet kísérletezgetni és minden csak a fantáziátokra van bízva!

Via