A szexhez az emberek eltérő módon állnak hozzá. Van, akinek gyakrabban van rá szüksége, míg mások teljesen jól érzik magukat a hosszabb szexmentes időszakokban. Az utóbbiak közé tartozik Diane Gottlieb, aki majdnem 10 évig nem szexelt senkivel. 

Nagy izgalom előzte meg az első szexet 

Diane azzal kezdi a beszámolóját, hogy nem szándékosan döntött a szexmentes élet mellett. Nagyjából 10 évvel ezelőtt meghalt a férje, a gyász időszakban pedig el sem tudta volna képzelni, hogy más férfival legyen. Tiniként ismerkedtek meg, ő volt az első pasi, akivel szexelt, így furcsa volt számára, hogy egyszerűen csak egy másik pasival legyen

Évekkel később megismerte Stevent, akivel eleinte csak a neten beszélgettek, majd elmentek randizni. Az első találkát sok másik követte, egy idő után pedig egyre romantikusabb lett a kapcsolat kettőjük között. 

Három hónapig randevúztunk, mire végül beleegyeztem, hogy elmegyünk a Holiday Innbe. Steven sok egyéb csodálatos dolog mellett türelmes volt. Türelmes volt a randik során, miután többször smároltunk az autójában. Néhány „majdnem”-nél több is volt, de valamiért, közvetlenül a nagy pillanat előtt, lenyomtam a féket.

Végül elmentek egy hétvégére, ahol kettesben lehettek. Diane beavatta a pasit abba, hogy 10 éve nem szexelt, aki nagyon megértő volt vele.

Meglepte a teste reakciója 

Diane sokat készült a fürdőben az első alkalom előtt, kifejezetten izgult, és fogalma sem volt, hogy mihez kezdjen. Aggódott, hogy mi lesz, ha nagyon béna lesz. Persze később kiderült, hogy felesleges volt.

Stevent nem érdekelte, hogy mit viselek a testemen – alá akart kerülni. A szex gyors volt, de gyengéd. Eszembe jut a „szép” szó. Felvilágosító is. A testemnek eszébe jutott, mit tegyek. Csakúgy, mint újra kerékpárra ülni – ajánlott a sisak. Úgy tűnik, az egyetlen dolog, amit elfelejtettem, az az, hogy milyen szórakoztató volt biciklizni. Mennyi talajt tudna megtenni egy rövid idő alatt. 

Diane nagyon meglepődött, hiszen nem gondolta, hogy a teste ennyire természetesen fog majd reagálni, és szinte azonnal olyan lesz minden, mint korábban. Végül az első szex csak jobban megerősítette a kapcsolatukat, hónappal később pedig komolyabbra is fordult dolog. Arra viszont rájött, hogy a lehető legjobb pillanatban döntött, és nem bánta meg, hogy nem szexelt korábban. Akkor ismerkedett meg valakivel, amikor már készen állt arra, hogy új fejezetet kezdjen. 


Via