Pasik vallottak arról, melyek azok az apró szokások, amelyek vonzóvá tesznek számukra egy nőt. Nem kell hatalmas, komoly dolgokra gondolni, a báj az egyszerűségben rejlik!

Érintések

A pasik megőrülnek azért, ha valaki úgy kommunikál velük, hogy néha óvatosan hozzájuk ér. Ez ugyanis egyértelmű jelet ad nekik, hogy a másik számára nem közömbösek, és ad egy olyan meghitt, bensőséges hangulatot, ami után nehéz nem potenciális partnerjelöltnek tekinteni a másikat.

A pillanat varázsa

Nincs is annál szexibb, mint amikor egy nő megéli a pillanatot. A pasik szerint a stressz, a feszültség egyáltalán nem vonzóak. Ám amikor valaki túl tud lépni a problémákon, a pozitívat látja a dolgokban, és még az apróságoknak is képes örülni, akkor nem csoda, ha elcsavarják a fejüket. 

Társaság

Az is kifejezetten fontos a pasiknak, hogy a partnerüknek legyen egy saját baráti társasága, még akkor is, ha ez szűk. Ugyanis a szociálisan aktív partnereket keresik a legtöbben. Sok pasi olyan nőt akar maga mellé, akivel elmehetnek együtt egy kis baráti összejövetelre, és jókedvet áraszt, és nyitott mindenki felé. 

via