A pasik sokszor nem annyira szószátyárok, a testbeszédük azonban hamar lebuktathatja őket, ha bejön nekik egy lány. Íme az 4 leggyakoribb jel, hogy a srác bizony vonzódik hozzád. Ha ezeket csinálja, akkor nem kell aggódnod, mert egészen biztosan beléd van habarodva. 

Szemöldök mozgás 

Akár hiszed, akár nem, de a felhúzott szemöldök a vonzalom egyik fő jele lehet. A gyorsan vagy finoman felhúzott szemöldök a meglepetés, az izgalom jele, általában akkor történik ez meg a srácokkal (főleg önkéntelenül), amikor olyasvalakit látnak, aki tetszik nekik. Nyilván biztosabb lehetsz a dolgodban, ha mindeközben mosolyra is húzódik a szája, a felhúzott szemöldöknek ugyanis lehet negatív jelentése is. 

Ajakharapás 

Ezt nem is kell túlmagyarázni: az ajakharapás a vonzalom és a vágy biztos jele. Ha valaki beharapja az ajkát és mosolyog miközben rád néz, akkor neked nyert ügyed van az illetőnél, mert ezer százalék, hogy beléd van esve. 

Kitágult pupillák 

A felhúzott szemöldökhöz hasonlóan a kitágult pupillák is az izgalomra utalnak, vonzalmat jelezhetnek. Szóval, ha a srác nagy szemekkel néz téged, már-már bámul, akkor fixen bejössz neki. 

Finom fejdöntés 

A fej oldalra billentése jelezheti a vonzalmat, valamint azt is, hogy a pasi érdeklődve figyeli azt, amiről beszélsz. A fej lágy billentése ugyanis az érdelődés és a nyitottság szavak nélküli kinyilvánítása. Úgyhogy, ha a pasi ezt csinálja, akkor biztos lehetsz abban, issza minden szavad és totál odavan érted. 

(via)