A srácok néha elég szerencsétlenül fejezik ki, ha vonzódnak egy lányhoz. Szóval, ha nem vagy benne biztos, hogy a kiszemelted is hasonlóan érez, akkor csak csekkold a jeleket, azokból ugyanis elég hamar leveheted, hogy a pasi akar-e téged. Ha ezt az 3 dolgot csinálja, akkor nyert ügyed van. 

Minél több időt próbál meg veled tölteni 

Ha azt veszed észre, hogy a srác szívesebben tölti veled az idejét, mint a haverjaival, akkor biztos lehetsz benne, nagyon kedvel. Egy pasi ugyanis kizárólag akkor szakít extra időt egy lányra, ha komolyabban érdeklődik iránta, szóval, ha pattintja a sörözést és inkább veled tart filmezős estét, akkor nincs itt nagyon kérdés. 

Közel hajol hozzád 

Ez a férfi vonzalmának egyik tuti biztos jele. Amikor beszélget veled, mindent elkövet, hogy még közelebb kerüljön hozzád? Ha azt veszed észre, hogy folyamatosan csökkenti a köztetek lévő fizikai távolságot, akkor fixen tetszel neki. Ez egyébként általában nem tudatos cselekvés, ha valakit nagyon kedvelünk, ahhoz ösztönösen még közelebb szeretnénk kerülni. Ez a testbeszéd jel tehát nagyon árulkodó és amúgy arra is enged következtetni, hogy a srác szexuálisan is vonzódik hozzád. 

A mozdulataid másolja 

Az egyik legegyértelműbb jele egy férfi vonzalmának, ha folyamatosan a te mozdulataidat másolja. Összekulcsolod a kezed, erre ő is? Keresztbe teszed a lábad, aztán ő is? Nos, az emberek általában, a pasik pedig különösen akkor csinálják ezt, ha a másik iránt nagyon érdeklődnek. Önkéntelen mozdulatok ezek, de a vonzalom biztos jelei, szóval ha kiszúrod, hogy megállás nélkül követi és másolja a mozdulataid, akkor megnyugodhatsz, nyert ügyed van nála. 

(via)