Szuperül megy minden az új párkapcsolatodban, a pasid viszont hirtelen mintha csak kicserélték volna? Már nem olyan kedves, előzékeny és jófej álompasi, mint azelőtt? Ez nem véletlen: a pasik változnak meg egyik pillanatról a másikra! Vannak rá konkrét jelek, ha többé már nem érdeklődik utánad, amikkel azt is könnyen megállapíthatod, hogy egyáltalád járni akar-e még veled! 

1. KEVESET CHATELTEK

A kevés chat a pasiddal azt jelenti, hogy valami nem klappol. Vagy sok dolga lett, vagy valamilyen nehézség támadt az életében: ez a nehézség pedig te is lehetsz. Azt ne feledd, hogy ha egy pasi beszélni akar veled, akkor beszélni is fog, mert semmi sem azon az 5 másodperces üzin múlik!

2. RITKÁN TALÁLKOZTOK

A kevés chat még bele is fér, ha rendszeresen találkoztok és randiztok, ha viszont már az élő találkák is egyre ritkábbak, rövidebbek és furcsábbak lesznek, akkor az annak a jele, hogy a pasi már nem olyan izgatott a veled taló találkozástól, mint az elején.

3. NEM ÉRDEKLŐDIK AZ ÉLETED UTÁN

Ha régebben sokat kérdezgetett az életedről, a munkádról, a családodról és úgy általában véve  mindenről, ami hozzád köthető, egy idő után viszont már abszolút nem, az teljes nyilvánvalóvá teszi, hogy nem érdeklődik utánad. Nincs kérdés = nincs érdeklődés. Ennyi! 

4. NEM FIGYEL RÁD

Bármit is mondasz neki, olyan, mintha nem figyelne? Kimennek a fejéből a számodra fontos alkalmak, dátumok, esetleg a megbeszélt randik is? Azért felejti el őket, mert számára nem fontosak ezek a dolgok. Ha viszont szeret téged, akkor minden, ami neked fontos, neki is fontos lesz valamennyire! 

5. MÁS CSAJOKKAL IS SZÓRAKOZIK

Az egyik biztos jele annak, hogy a pasi már tényleg nem akar tőled semmi többet (vagy komolyat) az, hogy más csajokkal is chatel, találkozgat, randizik. Ha ez a helyzet, akkor itt az ideje lélekben búcsút venned a pasidtól, mert ő már nem rád gondol, hanem sajnos más csajokra.

Via