Megismerkedtél egy cuki pasival, akivel állandóan nyomjátok az üzeneteket? Egy nap többször vagy akár több órát is chateltek? Ez tutira nem véletlen: a napnál is világosabb, hogy bejöttök egymásnak! Ha már viszont neked is feltűnt, hogy szinte minden üzihez odaírja a neved a srác (még akkor is, ha ezt nem indokolja semmi), akkor olvass tovább: most ugyanis megfejtettük, miért írják le annyiszor a pasik a csajok nevét! 

5 ok, amiért a chaten sokszor leírja a nevedet a pasi 

A randiguruk szerint a következő öt dolog a leggyakoribb ok arra, amiért a pasi az átlagnál többször írja le a keresztnevedet! Azért, hogy könnyebb legyen eldöntened, melyik igaz a pasira, a randiguruk által összeállított sorrendbe szedtük őket, íme!

1. Fel akarja hívni a figyelmed

Nincs is jobb figyelemfelhívó módszer annál, mint mikor valakit a keresztnevén hívsz! Ezt a pasik is tudják és azért csinálják, mert meg akarnak győződni róla, hogy 100%-ig figyelsz rájuk, valamint a mondanójukra.

2. Nagyon érdeklődik irántad

A pszichológusok szerint minél jobban érdeklődünk valaki iránt, annál többször emlegtjük a nevén: ez ilyen tudatalatti dolog, amit lehet, hogy még ő sem vesz észre. Az viszont tuti, hogy az eszében vagy, nagyon sokszor, ezért írja le a nevedet annyiszor.

3. Nem(csak) a barátját látja benned  

Ha egy pasi mindennap ír neked üzenetet, akkor biztos lehetsz benne, hogy nemcsak a barátot, sokkal inkább a lehetséges barátnőt látja benned. Duplán igaz ez akkor, ha becézget vagy gyakran emlegeti az üzeneteiben a keresztnevedet.

4. Bizalmas viszonyt akar veled kialakítani

Minél intimebb viszonyról van szó, annál gyakrabban mondjuk ki a szerettünk keresztnevét. Ezt kutatások százai bizonyítják és a marketingesek is gyakran alkalmazzák, ha az emberek bizalmába akarnak férkőzni. 

5. Valami miatt kiakadt rád

Megfigyelhető, hogy a viták, a veszekedések és a félreértések alkalmával nem becézzük, hanem inkább a saját keresztnevükön hívjuk a másikat. Ha tehát volt egy nagyobb feszkó köztetek, sanszos, hogy a pasi a keresztneveddel akarja nyomatékosítani az üzenetei fontosságát.

Via