Sok kapcsolatot meghatároz az, hogy a felek mennyire tudnak közel kerülni egymáshoz. Előfordulhat, hogy a pasi teljesen megbízik benned, és meg is érdemelné a bizalmadat, de képtelen vagy hozzá igazán közül kerülni. Most eláruljuk a lehetséges okokat. 

Nem bízol magadban

A szakértők szerint az a képesség, hogy képes legyél megbízni másban, mondjuk a pasidban, összefügg azzal, hogy magadban megbízz. Éppen ezért a legfontosabb, hogy dolgozz magadon. Kezeld az önbizalomhiányod, hiszen, ha elhiszed, hogy képes vagy bizonyos dolgokra, sokkal nagyobb eséllyel adsz bizalmat másoknak.

Ragaszkodsz a régi fájdalomhoz

Sokan amiatt nem mernek közel engedni embereket magukhoz, mert félnek attól, hogy ismét sérülni fognak. Bizonyára neked is volt olyan ember az életedben, aki csúnyán megbántott, így érthető, ha óvatos vagy. De a túlzott óvatosság visszaüthet, mivel előfordulhat, hogy ezzel a saját boldogságodat akadályozod meg. 

Aggódsz a káosz miatt 

Egy új kapcsolat legtöbbször kiszakít a megszokott rutinból, ez pedig aggodalommal tölthet el. Tény, hogy a káosz nem hangzik túl jól, de mindennek az alapja a kommunikáció, ezért nagyon fontos, hogy megbeszéljétek a dolgokat. 


Via