Egy kapcsolat sikerét nagyban meghatározza, hogy mennyire alkalmas a másik a párkapcsolatra. Nos, ezek a pasitípusok a legtöbbször nem azok. Mutatjuk, melyik 3 típusba nem érdemes beleszeretni. 

FOrever young

Nincs is annál rosszabb, mint amikor a párkapcsolatban többen vagytok. Te, ő és persze a szülők. Ez hosszútávon csak problémát okoz, mert ugyan szuper dolog jóban lenni egymás családjával, annak semmi értelme, ha állandóan az anyukája hozza meg a döntéseket helyettetek. 

Csak semmi komoly

Már az elejétől kezdve hangsúlyozza, hogy mennyire nincsen kedve a komoly kapcsolathoz? Vagy ki sem mondja, de állandóan tereli a témát? Muszáj tisztáznod vele, hogy mégis mire számíthatsz, mert nem lenne jó, ha több év után mondaná ki, hogy semmi komolyat nem szeretne. 

A játékos

A pasid képtelen felhagyni a játszmákkal? Még mindig más csajok képeit lájkolja az Instán, veled viszont sosem tesz ki semmit? Mintha nem is léteznél, online nem hajlandó felvállalni? Ez nem túl bíztató kezdet, mert ugyan nem kell az interneten élni a párkapcsolatotokat, az sem oké, ha azért titkol, hogy másoknál több esélye legyen. 

via