A legtöbb párkapcsolatnak szembe kell néznie problémákkal: a férfiak viszont azt állítják, hogy ezek többségén felül lehet kerekedni, ha mindkét fél akarja. Van viszont egy olyan dolog, amit igazi breaking pointnak számít egy kapcsolaton belül: az állandó féltékenységgel együttjáró ellenőrizgetés, kikérdezés és beszámoltatás például megöli a kapcsolatokat  a pasik szerint. 

A pasik ki nem állhatják, ha egy nő féltékeny

Akárcsak a nők, a pasik is utálják, ha be vannak korlátozva egy kapcsolatban. Az undok és kiállhatatlan, valamint követelőző, drámázó és hisztis viselkedést például sokan nem tudják tolerálni a barátnőjüktől, de ezeknél a dolgoknál van egy még rosszabb tulajdonság, amit szinte azonnal szakításhoz vezet a pasik szerint. Ez nem más, mint a féltékenység, ami egészen őrült dolgokra is késztetheti a nőket!

Ki nem állhatom a féltékenységet. Utálom, ha a csajom csekkolni akarja a telómat vagy ha kérdezget, hová megyek, mit csinálok és kivel. Ha valami sztori van úgy is elmondom neki! Ha meg nem bízik bennem, akkor menjen el!

– akadt ki egy 28 éves pasi a Facebookon, aki állítása szerint már teljesen besokallt attól, hogy minden párkapcsolatában ugyanaz a mese. Az éppen aktuális barátnője állítólag ok nélkül féltékeny lesz, kérdezgeti mindenről; várja, hogy beszámoljon az életének legunalmasabb perceiről is és persze, titokban csekkolja a mobilját. 

Azt tanácsolták a pasinak, hogy szakítson

De ez még mind semmi! A pasi azután akadt ki nyilvánosan a Facebookon, miután az egyik haverjával elment sörözni, ami hajnali 2-ig tartott. A barátnője állítólag hatszor hívta őt a néhány órás távolléte alatt és csomó üzenetet is küldött Merre vagy? Mit csinálsz? Vannak ott csajok is? Hiányzol! címszavakkal. A hazaérte után pedig rajtakapta a csaját, hogy a telóját görgeti.

Az exem rendszeresen csekkolta a mobilomat és a chatjeimet, mégcsak nem is titkolta a dolgot. Azt mondta, csak így tud bízni bennem. Tőlem... tudtam, hogy ha ez így megy, úgy is szakítunk, szét is mentünk! De az, hogy a mostani csajom is ezt csinálja, amikor azt hiszi, hogy én nem veszem észre, már durva! 

– mondja a srác, akinek az ismerősei azt tanácsolták, hogy csak akkor maradjon benne egy párkapcsolatban, ha feltétel nélküli a bizalom és nem kell állandóan beszámolnia mindenről. Sokak szerint ugyanis nem egészséges, hogy a pasinak mindent el kell mondania a csajnak, a nőknek pedig meg kellene tanulniuk kontollálniuk az érzéseiket és nyíltan kérdőre vonni a pasikat ahelyett, hogy titokban a telefonjuk chatjeit lesnék meg. 

Via