Persze joggal merülhet fel a kérdés, miért nem? Nos, röviden: vesztegetik az időt és csak összetörik a szíved. Na, de lássuk, kik azok, akikbe tényleg nem kellene beleszeretned. 

A nagy gyerek 

Ilyen típusú pasival már te is biztosan találkoztál. Ő az, aki képtelen önálló döntéseket hozni, akinek mindig szüksége van a szülei jóváhagyására, főleg az anyuájáéra. Őt valószínűleg az anyukája még most is dédelgeti, sőt abban is segít neki, hogy mit vegyen fel. A mama gyanúsan beleszól mindenben is, szóval ezzel a sráccal nem lenne könnyű dolgod, mert mindennek úgy kellene történnie, ahogyan azt az édesanyja szeretné. 

Aki nem akar elköteleződni 

Fuss, de komolyan! Ha egy srác kiejti ezt a mondatot a száján, akkor jobb, ha olajra lépsz, mert ő bizony nem csak aktuálisan nem akar elköteleződni, hanem feltehetően soha, legalábbis veled nem. Igen, ezz iszonyat fájó tud lenni, de jobb, ha minél előbb tovább állsz, mert vele tényleg csak az idődet vesztegeted. Hiheted azt, hogy majd érted megváltozik, de ha még hónapok után sem ismered a barátait vagy a családját, akkor ő nagy eséllyel nem akar melletted lehorgonyozni, ezért nem is vállal fel. 

A nárcisztikus 

A nárcisztikus pasikról már írtunk neked, hát ők azok, akiktől szó szerint menekülni kell. Nehéz őket kiszúrni, mert iszonyúan megnyerőek tudnak lenni és beletelik egy kis időbe, mire kimutatják a foguk fehérjét. Persze intő jelek vannak: ha már az elején azt tapasztalod, hogy egyáltalán nem érdeklik a te sikereid vagy csak szimplán, mi van veled, akkor eléggé valószínű, hogy egy nárcival hozott össze a sors. Nem akarunk kamuzni, nehéz tőlük megszabadulni, de most a boldogságod a tét, szóval nincs min hezitálni. 

(via)