Megtudja nehezíteni az együttlétet, ha a pasi mondjuk 2 méter, a lány pedig közel sem. Szerencsére tudunk neked mutatni 5 szexpózt, amelyek a magasságbeli különbségek ellenére is élvezetesek lesznek mindkettőtöknek! 

1. A hintában

A szexhintát hallva mindenkinek a BDSM jut eszébe? Nos, nem kell semmilyen durva dolgot csinálni, egyszerűen csak arra is jó, hogy különböző magasságokba lehet állítani, ez pedig segíthet, hogy mindketten a megfelelő pozícióba kerüljetek!

2. A plank póz 

A plank póz rendkívül élvezetes lehet, ám az egyik fél egy kicsit alárendelt lehet közben. Azonban ez egy remek pozíció, ha a partnered magasabb nálad és a pasi legkényesebb teszrésze nagy.

A combok nyomása igazán kellemes, miközben korlátozza a behatolás mélységét

- mondja Sarah Martin, a Dignified Hedonist okleveles szex és randevúzási szakértője.

Via Lucie Caron

A cowgirl póz

A Cowgirl mesés pozíció a különböző magasságúak számára

– mondja Jordan D’Nelle, női szexuális egészségügyi oktató, intimitás edző, valamint a Vaginas, Vulvas és Vibrators podcast alapítója.

Jelentősen több csiklóstimuláció lehet, és mivel a legtöbb nőnek szüksége van csiklóstimulációra az orgazmus eléréséhez, ez a pozíció hatalmas örömet okozhat 

- folytatta a szakértő.

Via Lucie Caron

A Notebook pozíció 

A fizika miatt szinte minden álló pozíció kiesik, ha az egyik fél sokkal magasabb a másiknál, kivéve egyet.. Ha a partnered magasabb, emelje fel a csípőjét, és szenvedélyesen nyomjon a falhoz. Lehet, hogy nem tart hihetetlenül sokáig – az emberek elnehezülnek –, de egy rövid, ragyogó pillanatra boldogság.

Via Lucie Caron

A talicska póz

Ahelyett, hogy párnahegyen keresztül próbálnátok ki a kutyapózt, amikor partnered jóval magasabb, hagyd, hogy felemeljen oda, ahova kell. Az ágy széle mellett áll a pasi és megfogja lábakat, mint egy igazán szexi talicskás verseny. 

Via Lucie Caron

Via