Hoztunk neked 5 szexpózt, amik akkor is prímán működnek, ha a pasid magasabb, és van köztetek pár (vagy több) centi! 

1. a hintán

A szexhintát hallva neked is a BDSM jut eszébe? Nos, nem kell azonnal durva dolgokra gondolni, hiszen a hinta egyszerűen csak arra is jó, hogy különböző magasságokba állítsd, ez pedig segíthet, hogy mindketten a megfelelő pozícióba kerüljetek!

2. A plankpóz 

A plankpóz rendkívül élvezetes lehet, ám az egyik fél egy kicsit alárendelt lehet közben. Azonban ez egy remek pozíció, ha a partnered magasabb nálad és a pasi legkényesebb teszrésze nagy.

A combok nyomása igazán kellemes, miközben korlátozza a behatolás mélységét

- mondja Sarah Martin, a Dignified Hedonist okleveles szex és randevúzási szakértője.

Via Lucie Caron

3. A lovaglópóz

A Cowgirl mesés pozíció a különböző magasságúak számára

– mondja Jordan D’Nelle, női szexuális egészségügyi oktató, intimitás edző, valamint a Vaginas, Vulvas és Vibrators podcast alapítója.

Könnyebben tudjuk így izgatni a csiklót, és mivel a legtöbb nőnek szüksége van csiklóstimulációra az orgazmus eléréséhez, ez a pozíció hatalmas örömet okozhat 

- folytatta a szakértő.

Via Lucie Caron

4. A Notebook pozíció 

A fizika törvényei miatt szinte minden álló pozíció kiesik, ha az egyik fél sokkal magasabb a másiknál, kivéve egyet. Ha a partnered magasabb, emelje fel a csípőjét, és szenvedélyesen emeljen fel és támaszkodjatok meg például a falnál. Ez nemcsak élvezetes, de a napi edzést is kipipálhatjátok vele! 

Via Lucie Caron

5. A talicska póz

Ahelyett, hogy párnahegyen keresztül próbálnátok ki a kutyapózt, amikor partnered jóval magasabb, hagyd, hogy felemeljen oda, ahova kell. Ha a pasid az ágy széle mellett áll, könnyen meg tudja fognia  lábad, mint egy igazán szexi talicskás versenyen. 

Via Lucie Caron

Via