Te is szeretnéd, ha minden együttléteteket orgazmus koronázná? Talán csak a tökéletes szexpózra van szükségetek, amelyben Adele nagy segítségetekre lehet. 

Az orgazmusra is nagy esélyed van ebben a szexpózban

Adele őrületes slágerei már nem csupán úgy jelenhetnek meg szex közben, ha a háttérben szól, vagy ha éppen magunk dúdoljuk azt. Mostanra, a Rolling In The Deep című daláról már egy szexpózt is elneveztek, amelyről emberek ezrei gondolják azt, hogy tökéletes, ha valaki orgazmusra vágyik.

Mit jelent a Rolling In The Deep?

A fogadó fél feküdjön a hátára, és tegyen egy párnát a feneke alá. Ezt egyébként más pózokban is megtehetitek, mert sokat segít, hogy a pénisz a lehető legmélyebben hatoljon be a nőbe. Emeli a csípődet, na és az élvezeti értéket is! Emeld a lábaidat a magasba, és tedd őket a párod nyakába. Ő pedig fogja meg, és miközben behatol, szorítsa magához, húzza maga felé. 

Adele dala nagyot ment

Ha így szexeltek, akkor az biztos, hogy életed egyik legmélyebb behatolását tapasztalhatod majd meg. Ha úgy érzed, ez még kevés lenne számodra az orgazmushoz, akkor mivel a pasi keze foglalt, neked kell további extrákkal fűszerezned az együttlétet!

A szabad kezeiddel simogasd a melleidet, vagy vess be egy plusz szexjátékot, és izgasd azzal a csiklódat. Na és persze itt sincs kizárva sem egy kis dirty talk, sem pedig a szembekötés vagy egy kis kötözés. Vajon mit szólna hozzá Adele, ha megtudná, milyen új szerepet kapott a dala?

via