Nincs is annál izgalmasabb, amikor még éppen csak bimbózik a szerelem. Amikor minden találkozás egy új élmény, meglepetésekkel teli, izgalmas és örömteli. Egy friss kapcsolatban még minden nagyon új, minden nagyon szép, de persze a rózsaszín ködön túl is van élet...Pláne, amikor rájövünk, hogy először igyekszünk ajándékot vásárolni újdönsült kedvesünknek, akkor minden bizonnyal ránk tör az ajándékpara

Jön a karácsony

A közelgő karácsony remek példa erre, a friss kapcsolatban élők számára ez most egy igazán embertpróbáló időszak lehet. Az ajándékvásárlás alapjáraton is kemény dió, igazi kreavitivást igénylő feladat, a helyzetet pedig csak nehezíti, ha egy friss kapcsolatban élő szerelmes pár igyekszik valamivel meglepni a másikat. Ilyenkor sorra jönnek fel a kérdések: Minek örülne a másik? Nem túl sok ez? Nem túl kevés? Nem túl személyes? Nem túl személytelen? 

Egyik kérdés zakatol a másik után, a káosz pedig garantált. Vagyis garantált lenne, ha nem lenne pár tuti, bombabiztos tipp, amivel simán abszolváni tudod ezt a nehézkesnek tűnő feladatot. Most ugyanis összeszedtünk pár szuper ajándéktippet, ami minden friss kapcsolatban élőnek kiváló mankó lehet. 

Közös főzés 

Na, ez az, amivel nem nagyon lehet mellényúlni. A közös főzés nagyon romantikus, igazi meghitt pillanatokat élhettek át együtt, arról pedig nem is beszélve, hogy közben bátran megbonhattok egy üveg bort is, ami még inkább fokozza az amúgy is emelkedett hangulatot. 

Koncertjegy 

Az első néhány randi után már biztosan tudni fogod, hogy a kedvesed milyen zenét szeret, ha pedig hasonló az ízlésetek, akkor akár két jegyet is vehetsz egy koncertre, ahova együtt is el tudtok majd menni. Ez a tipikus két legyet egy csapásra: az ajándék is tuti és a következő randi helyszíne is megvan. 

Masszázskupon 

A kényztetést mindenki imádja, egy frissítő hátmasszázsnak gyakorlatilag nincs ember, aki ne örülne. A párod is biztosan odáig lesz, hogy gondolsz rá, ső ez esetben is összekötheted a kellemest a hasznossal, hiszen számos szolgáltató kínálja a páros masszázs élményét. Így akár közösen is élvezhetitek az ellazulás minden pillanatát.