Sokan úgy gondolnak Wimbledonra, mint az elegancia és a presztízs fellegvára, de nagyon úgy fest, hogy ezzel nincs mindenki így. Egyre több pár szexel az eseményen, amivel nem kis bosszúságot okoznak.

Most Wimbledonban szexelni a legmenőbb 

A NYPost cikke szerint egyre többen vonulnak el az úgynevezett privát szobákba, és próbálják ki, hogy milyen a teniszbajnokságon szexelni. Már egy titkos elnevezése is van a dolognak, Wimbledon high club, ami azokat az embereket jelöli, akik egymásnak estek a helyszínen.

A cikk szerint a párok a quiet space vagyis csendes helyek elnevezésű szobákba mennek, melyeket azért alakítottak ki, hogy a látogatók egy kicsit elvonulhassanak. Wimbledon hivatalos programfüzetében úgy említik őket, mint helyeket, ahol lehet elvonulni, pihenni vagy akár szoptatni. Ezzel szemben a párok egészen másra használják. 

Csendes szobánk fontos része azon erőfeszítéseinknek, hogy Wimbledon mindenkié legyen

– mondta korábban All England Club szóvivője. A nyilatkozatából az is kiderült, hogy nagyon szeretnék, ha az emberek azokra a célokra használnák ezeket a tereket, melyekre eredetileg tervezve lettek. 

Ha az embereknek helyre van szükségük imádkozni, akkor ott a csendes hely. Ott van lehetőség a szoptatásra

– mondta Sally Bolton, az All England Lawn Tennis Club vezérigazgatója. A szobákból viszont egyre nagyobb a feszültség, hiszen sokszor azok nem tudják őket használni, akiknek valóban szükségük lenne rá, arról nem is beszélve, hogy legtöbbször mocskosak.


Via