A Cosmopolitan brit olvasói arról osztanak meg történeteket, hogy milyen volt életük legjobb szexe. Van, aki arról mesél, hogy akkor élvezte a legjobban, amikor a srác családja a szomszéd szobában volt, másnak az okozott minden korábbinál nagyobb élvezetet, amikor videózta, ahogy maszturbál.

Az eddigi történetek közül a legérdekesebb azonban talán az, amit egy Georgia nevű lány írt meg a legjobb szexről életében, ami egyben a szüzessége elvesztése volt egy Jacob (ál)nevű férfival. És ez még nem minden: Jacob ráadásul egy pornósztár volt.

De ne szaladjunk ennyire előre! Fontos részlet ugyanis a történetben, hogy Georgia huszonéves koráig szűz volt. A következőképpen ír erről:

ahogy idősödtem, és még mindig nem feküdtem le senkivel, a »tisztaságom« – én így neveztem – egyre fontosabb része lett a személyiségemnek. Ami elég nagy baj volt, mivel egyre jobban kívántam a szexet. 21 évesen már olyan mértékű volt a szexuális frusztráltságom, hogy azt kézzel már nem lehetett csillapítani. Vibrátorral sem.

Georgia ekkor döntött úgy, hogy eljött az ideje, hogy körülnézzen egy társkereső appon, és egy olyan férfival matchelt, aki kerek perec megírta magáról a bemutatkozásában, hogy felnőttfilmesként dolgozik. Beszélgetésbe elegyedtek, Jacob megadta a – khm – művésznevét, így Georgia leellenőrizhette, hogy kiről van szó.

Megállapodtak, hogy Georgia felmegy Jacob lakására, de előre tisztázta, hogy nem kapcsolatot akar a férfitól, hanem csak kalandot, egy kis (egy nagy) szexet. És természetesen a legelső találkozás nem bent volt a lakásban a négy fal között, hanem egy nyilvános helyen, lent az utcán.

Később, aznap délután a lakása előtt az utcán találkoztunk Jacobbal, aki aztán felvitt a kicsi, tiszta garzonjába. Szinte azonnal elkezdtünk csókolozni, és szinte beleolvadtam az ajkaiba. Minél előbb meztelen akartam lenni vele, így hamar levettem a felsőmet és a farmeromat. Követve a példámat lefektetett az ágyra és levetkőzött, én meg csak néztem. Amikor levette a pólóját, elképedtem, hogy milyen feszes, izmos felsőteste van. És amikor az alsója is a padlóra hullott, szembenézett velem egy tisztességes méretű, merev pénisz, és már éreztem is a forróságot a combjaim között

– így írja le Georgia, hogy hogyan kezdtek neki a délutánnak.

Azért teljesen simán mégsem mentek a dolgok:

miután felvett egy óvszert, felemelte a lábaimat és megpróbált behatolni. Hangsúly azon, hogy »megpróbált«. Ideges és száraz voltam, de amit a testem nem kommunikált, az az agyamban teljesen világos volt: azt akartam, hogy bennem legyen. Kellett egy kis manőverezés és síkosító ahhoz, hogy beinduljanak a dolgok, de miután más pozícióba rendezett a dereka köré véve a lábaimat, a mozdulatokat simábbnak és nedvesebbnek éreztem.

És innentől már csodásan ment minden rengeteg különböző pózon keresztül egészen a csúcsig, amit minden bizonnyal a szomszédok is hallottak. Az orgazmus utáni pillanatokról Georgia a következőképpen számol be:

amikor összegabalyodott, izzadó, jóllakott testeink szétváltak, lenéztem, és megláttam, mit műveltem az ágyával: hatalmas vérrózsák virultak a fehér lepedőkön. A zsigeri reakcióm a szégyen lett volna, de ő egy legyintéssel elintézte. Számára ez az élet, a test és a szex egy része volt – amiben nincs semmi szégyellnivaló.

Minden bizonnyal Jacob számára is fantasztikus alkalom volt ez, mert a sztori vége, hogy a férfi javasolta Georgia számára, hogy ezt alkalomadtán ismételjék majd meg, amibe a lány bele is egyezett.

Via