Minél nyíltabban beszélünk a szexről, annál könnyebben lehet megoldani a felmerülő problémákat! Ha csak arra vágysz, hogy egy kicsit felpörgesd a hangulatot az ágyban, vagy ha már egy ideje nyomaszt a jól bevált rutin, akkor jó helyen jársz, mert fantasztikus tippeket és trükköket gyűjtöttünk neked össze. Azt azonban már az elején szögezzük le, hogy ezeket a praktikákat csak akkor vesd be, ha neked is jó a dolog, mert a te örömöd mindennél előbbre való! 

1. Tölts több időt csókolózással!

Alapdolog, sokat csináljuk, de talán mégsem eleget – vagy nem elég jól. A hosszú, elnyújtott csókoknál nincs vágyfakasztóbb dolog, ezért ne sajnáld arra az időt, hogy ráérősen csókolózz a pároddal! A csókolózás egyébként olyan neurotraszmittereket (ingerület-átvivő vegyületeket) szabadít fel, amik egyébként is serkentik a női és a férfi vágyat, tehát ennél egyszerűbb és nagyszerűbb dologgal nem pörgetheted fel a szexuális életedet!  

2. Játssz a fülével!

Na jó, nem kell belenyalni, de egy kis csókolgatás meg harapdálás soha nem árthat! Tudományosan is bizonyított, hogy a férfiaknál a fülcimpa az a testrész, ahol a második legtöbb idegvégződés található (az elsőt lásd alább). Tehát ha jól csinálod, akkor úgy fel tudod izgatni a fiúdat csak a fül mögötti csókolgatással, hogy mást szinte nem is kell csinálnod!

3. És ahol a legtöbb idegvégződés található…

Sokan elbagatellizálják, pedig a férfiaknak nemcsak a vessző kényeztetésének érzése mámorító, hanem a heréké is! Egy nagyon puha, nagyon érzékeny felületről van szó, ezért véletlenül se harapdáld vagy sértsd meg ezt a bőrt (különben a fiúd többet nem enged a közelébe), de a simogatás, cirógatás, valamint az apró csókok és nyalakodások nagyon kellemesek lehetnek neki. 

4. tanuld meg masszírozni őket!

A Cosmopolitan szexterapeutája, Charlie Glickman elárulja, hogyan lehet a legprofibban örömet szerezni a férfiaknak a herék kézi stimulálásával. „A tenyeredet lazán helyezd a herék mögé és írj le vele enyhén körkörös mozdulatokat. Utána óvatosan próbáld meg a herék előtt összezárni a hüvelykujj és a mutatóujjadat, mintha csak egy szalvétát akarnál felvenni a padlóról.

5. Vond bele a nyaki részeket is a kényeztetésbe!

A férfiak imádják a nyaki masszázsokat – nem titok, hogy ezért rajonganak annyira a masszázsfotelért, valamint a nyakmasszírozó párnákért. Ha van otthon vibrátorod, a legenyhébb fokozattal masszírozd meg vele a vállát, az ujjaiddal és az ajkaiddal pedig kényeztesd a nyakát és a hajtövét, imádni fogja!  

6. Nem kell mélyre menni ahhoz, hogy jó legyen

A „minél nagyobb, annál jobb” és a „minél mélyebb, annál jobb” szövegek nagyon idejét múltak, hiszen abszolút semmi közök nincsen a valósághoz! Kérdezd meg csak őszintén a pasidat: a vessző legérzékenyebb pontja legfelül van, ezért nem kell „mélyre menni” ahhoz, hogy kellemes legyen a kényeztetés. A szexterapeuták szerint általánosságban elmondható, hogy minél lejjebb megyünk egy pasi hímvesszőjén, annál kevésbé érzékeny. 

7. Csúcs ez az érzés

Érdemes tehát a testrész csúcsánál maradni, annál a résznél, ami a magyar nevét a tölgyfa terméséről kapta. A megkérdezett férfiak szerint még úgy is fantasztikus élményben van részük, ha a péniszük más pontjával egyáltalán nem is törődik a partnerük.

8. Igen, a férfiak mellbimbói is érzékenyek

Bár nem annyira, mint nekünk, nőknek, de a férfiak mellbimbója is érzékeny, ezért elláthatod egy kis figyelemmel, amolyan bemelegítő gyanánt. A szakértők szerint különösen akkor imádják a férfiak, ha mellette más erogén zónát is kényeztetünk (lásd feljebb).

9. A férfiaknak is van G-pontjuk

Nekünk, nőknek a csiklónkat szokták G-pontnak hívni. De vajon a férfiaknak is van G-pontja? Van, még ha nem is így nevezik – igaz, csak kerülőúton lehet elérni, hiszen a hímvessző töve mögött helyezkedik el, bent a medencében. 

Análisan könnyen lehet stimulálni, mert csak néhány centi távolságra található a „kijárattól”, de sokan ódzkodnak ettől. Ha ti nem tartoztok közéjük, próbáljátok ki bátran, de ne felejtsétek el, hogy az extra adag síkosító midnenképpen kelleni fog – anélkül meg se próbáljátok!

10. Legyél úrinő, de ne a beszédedben!

A férfiak imádják, ha egy nő mocskosan beszél hozzájuk – de akkor, ha csakis őhozzájuk! Kezdd el a szexre való hangolódást már napközben pár cifra üzenettel, utána pedig folytasd azt, amit elkezdtél, miután élőben is együtt vagytok!

Via