Hajlamosak vagyunk arra, hogy a megszokás uralja a szexuális együttléteinket is, pedig ez nem a legjobb gyakorlat, ha az igazi élvezetet keressük. Néha ki kell lépni a komfortzónából, és olyan helyeken keresni a boldogságot, amire eddig, talán még álmainkban sem gondoltunk volna. Hidd el, az orgazmus sem marad el!

Tarkó

A nyakig még csak-csak elérnek a pasik az előjáték során, ám igen kevesen vannak azok, akik a tarkót is teljeskörű kényeztetésben részesítik. Pedig itt lenne az ideje kipróbálnod, hiszen ez is egy extra érzékeny terület.

Felkar

A karok alapból nem a főszereplői a szexuális együttléteknek, pedig ez nagy hiba. Tudtad, hogy a felkarod hátsó részének a kényeztetésr, puszilgatása, simogatása pillanatok alatt felizgat?

Arc

Mindenki az gondolja, hogy a szexben a lényeg a szájaknál (is) történik, a csókok a legfontosabbak. Pedig ez sokkal komplexebb terület, mint elsőre gondolnád, hiszen az arc puszilgatása, az állcsúcs simogatása is tovább fokozza az izgalmakat.

Lábfej

Nem kell feltétlenül a lábfétisre bukni valakinek ahhoz, hogy beinduljon attól, ha a lábát kényeztetik. Próbáltátok már a lábfejek puszilgatását és simogatását? Talán elsőre furcsa lesz majd az élmény, ám annál jobb. Hidd el, ez is teljesen normális és élvezetes módja a kényeztetésnek.

Fenék

A fenék nem csupán az anális szexben játszik főszerepet, hiszen ha a két farpofa közötti területet kényezteti a pasid, az olyan dolgokra ébreszthet rá, amit álmaidban sem gondoltál volna.

via