Ami nincs a TikTokon, az nem létezik. Az egyik felhasználó erotikus takarítóként dolgozik, így abban biztosak lehetünk, hogy még ez a piac is hatalmas átalakuláson megy keresztül. És hogy mennyit keres? Leesik az állad, ha meghallod!

A szexi takarító a TikTok sztárja

A szexi takarítónő fantáziája nem új, ám a TikTokker előszeretettel meg is jeleníti azt: ő maga kívánatos szettekben takarítja a lakásokat. És hogy mennyit keres vele? Megéri-e egy kicsit extrázni ezt a jól ismert foglalkozást? Nagyon úgy tűnik, hogy igen. 

A nő ugyanis elárulta, hogy a legutóbbi takarítással 2000 dollárt, azaz 720 ezer forintot keresett! Ez azért tényleg nem semmi! Bár, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy akkor egy tulajdonos 5 lakását takarította ki ezért az összegért. 

Egyébként, alapvetően 300 dollárt kér el egy óra szexi takarításért, azaz nagyjából 110 ezer forintot. Vajon tényleg annyira nagy élményt nyújt ez a megrendelőknek, hogy megéri ennyire mélyen a zsebbe nyúlni? 

Sokan elítélik a munkája miatt

A jóakarók persze azonnal jelentették a videót, arra hivatkozva, hogy rossz példát mutat a fiatal felhasználóknak, így azóta már eltávolították. Pedig az biztos, hogy a TikTokon jócskán vannak ennél sokkal merészebb tartalmak is. 

A munkában Sammie, az erotikus takarító nagyon fontosnak tartja tisztázni, hogy semmilyen pluszt nem nyújt a takarításon felül. Nincs intim kapcsolat, nincs flörtölés, csak a szexi takarítás. Hogy semmiképpen ne eshessen baja, és ne bántsa senki, egy biztonsági ember kint ül és várja egy autóban. Így, a busás összegből neki is kell, hogy jusson. 

Egyébként, a 300 dolláron felül a legtöbben adnak borravalót is, általában 150 dollárt, azaz 70 ezer forintnak megfelelő összeget. 

via